Jouluostokset suoraan autoosi

Volvo on julkistanut maailman ensimmäisen kaupallisen autoihin kohdistetun toimituspalvelun. Hankkeessa ovat mukana myös Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkatoimija PostNord, Pohjoismaiden johtava verkkolelukauppa Lekmer.com sekä ruotsalainen verkkoelintarvikekauppa Mat.se. Palvelu toimittaa lelut, lahjat, elintarvikkeet ja juomat suoraan asiakkaiden autoihin. Suomessa se ei tietenkään toimi.

Volvo In-car Delivery -palvelu lupaa tuoda lisää iloa jouluun poistamalla joitakin epämiellyttävämpiä osatekijöitä ostosten teosta, kuten parkkipaikkojen epätoivoisen metsästyksen, stressaantuneet ihmismassat ja hukkuneiden toimitusten aiheuttamat pettymykset.

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Volvon omistajat valitsevat vain autotoimitusvaihtoehdon verkkokaupassa, kun he ostavat lahjoja, elintarvikkeita, juomia tai muita tuotteita. Palvelu toimii digitaalisella avaimella, jolla pääsee kerran autoon sisään. Asiakkaat tilaavat tuotteet verkosta, saavat sitten ilmoituksen toimituksesta ja ajavat lopuksi kotiin tavaroiden kanssa.

– Joulu on hauskaa aikaa, mutta se on myös todella kiireinen ajanjakso useimmille perheille. Tämä palvelu tekee tuotteiden ostamisesta helpompaa. Se on konkreettinen todiste siitä, että autojen yhteystekniikoilla voidaan säästää aikaa ja helpottaa asiakkaiden elämää, kertoo Volvon markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Volvo In-car Delivery on tällä hetkellä saatavilla vain Göteborgissa Volvo -kuljettajille, joilla on käytössään Volvo On Call -palvelu, mutta se esitellään muualla Ruotsissa ja muissa maissa tulevaisuudessa. Lisäksi tuotevalikoima laajenee, kun Volvo aloittaa yhteistyön useamman yrityksen kanssa.

Volvo on aina halunnut tutkia uuden teknologian mahdollisuuksia, olipa kyseessä sitten turvallisuus, autonominen ajaminen tai yhteystekniikka. Autonvalmistaja uskoo kuitenkin pohjoismaiseen käytännöllisyyteen, eli uusia tekniikoita esitellään vain, jos ne pelastavat ihmishenkiä, säästävät aikaa, lisäävät mukavuutta tai auttavat kuljettajia.

– Volvoa kiinnostaa tekniikka, joka tekee asiakkaiden elämästä helpompaa, parempaa, turvallisempaa tai hauskempaa, toteaa Volvon tietohallintojohtaja Klas Bendrik.

Volvo In-car Delivery toimii digitaalisella avaimella, jolla pääsee kerran autoon sisään. Palvelu toimittaa lelut, lahjat, elintarvikkeet ja juomat suoraan asiakkaiden autoihin.
Volvo In-car Delivery toimii digitaalisella avaimella, jolla pääsee kerran autoon sisään.
Palvelu toimittaa lelut, lahjat, elintarvikkeet ja juomat suoraan asiakkaiden autoihin.

Katso myös

Keski-ikäiset naiset haluavat kasvattaa voimaa

Yhä useampi keski-ikäinen nainen haluaa nykyään treenata voimaharjoittelua ja osa myös isojen painojen nostamista. Miesten …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x