PKN 20101024 HAMPURI Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyi No Pasaran-klubilla Hampurissa. Vasemmalta Basisti Sami Helle, laulaja Kari Aalto, kitaristi Pertti Kurikka ja rumpali Toni Välitalo. Kuva Pekka Elomaa

Pertti Kurikan Nimipäivät sytyttää älypuhelimet!

Pertti Kurikan Nimipäivät -ilmiö leviää kulovalkean lailla ympäri Eurooppaa, nyt myös älypuhelimissa. Bändin faneille on tehty kannatusliekin sisältävä applikaatio. PKN-applikaation voi kuka tahansa ladata ilmaiseksi Windows-, Android- ja iOS-puhelimiin.

Pertti Kurikan Nimipäivät -applikaatiossa on näytöille sytytettävän kannatusliekin lisäksi mm. tietoa bändistä, ”Aina mun pitää” -kappaleen englanninkieliset sanat (by Kari Aalto) sekä äänestysohjeet. Pertti Kurikan Nimipäivät on nopeasti kasvanut ilmiöksi ympäri maailmaa. Siksi älypuhelimiin ladattava sovellus on tehty englanniksi. Bändikin on jo ehtinyt tutustua applikaatioon.

PERTTI KURIKKA: ”MIKÄ SE HAPSI ON?”
SAMI HELLE: ”APPSI SYTYTTÄÄ IHMISET ÄÄNESTÄMÄÄN”
PERTTI KURIKKA: ”HAPSI ON SE MIKÄ HÄN ON”
SAMI HELLE: ”APPSIN KAUTTA IHMISET LÖYTÄVÄT MEIDÄT”
PERTTI KURIKKA ”JA ME LÖYDETÄÄN MYÖS”

Kannatusapplikaation taustalla ovat Lyhty ry, jonka kehitysvammaisille suunnatusta kulttuurityöpajasta bändi sai alkunsa, sekä kehitysvammaisten ja erityisryhmien kanssa erilaisia media- ja kulttuurihankkeita toteuttavat Radio Valo sekä Sosped-säätiön Mieletöntä valoa ja Kulttuuripaja -hankkeet.

– Olemme iloisia, että Nitro on tehnyt Pertti Kurikan Nimipäivien tueksi hienon applikaation, jonka kautta tavoitamme lisää faneja eri puolilla Eurooppaa. Toivomme että me kaikki lataamme ohjelman heti kännykkään ja hehkutamme Nimipäivät Euroviisujen voittoon!!, kertoo Projektipäällikkö Markus Vähälä, Lyhty ry.

Katso myös

juoko kissa

Juoko kissasi tarpeeksi vettä

Nesteytys on tärkeää, myös kissoille. Kissa on alun perin aavikkoeläin, joka sai tarvitsemansa nesteen ruoasta. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x