torstai , lokakuu 10 2019
Uutisotsikot
Koti / Mediatiedot

Mediatiedot

Extralehdet palvelee lukijoitaan tarjoamalla päivittäin tietoa ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä. Kiinnostavien teemojen alta löytyy jokaiselle lukijalle mielenkiintoista asiaa. Extralehdet on kasvattanut tasaisesti lukijamääräänsä vuodesta toiseen ja vakiinnuttanut paikkansa luotettavana ja puolueettomana verkkomediana.

Toimitus

Päätoimittaja: Petri Saarinen
Sähköposti: toimitus@extralehdet.com
Vakituiset freelancerit: Garmen Agramund, Harry Anderson
Sähköpostit: etunimi@extralehdet.com
Osoite: Linnankatu 72, 20100 Turku.
ISSN: 2489-6403

Sananvapaus ja lait

Euroopan unionin perusoikeuskirjan 11 artikla määrittelee sananvapauden seuraavasti:
1. Jokaisella on oikeus sananvapauteen. Tämä oikeus sisältää mielipiteenvapauden sekä vapauden vastaanottaa ja levittää tietoja tai ajatuksia viranomaisten siihen puuttumatta ja alueellisista rajoista riippumatta. 2. Tiedotusvälineiden vapautta ja moniarvoisuutta kunnioitetaan.

Suomen perustuslaissa sananvapaus tarkoittaa oikeutta ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä kenenkään sitä ennakolta estämättä.

Laki määrittelee kaiken toiminnan rajoja

Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Sananvapauden käyttöä määrittelevät Suomen perustuslain lisäksi mm. rikoslaki, sananvapauslaki, julkisuuslaki, oikeudenkäynnin julkisuuslainsäädäntö ja tekijänoikeuslaki. Yleisenä lähtökohtana on perusoikeusmyönteinen tulkinta, joka tarkoittaa lain tulkintaa perusoikeuksia parhaiten toteutettavalla tavalla.

Mediamyynti

Pääasiassa mainostilan myynti tapahtuu Googlen kautta. Mainonnassa noudatamme mainontaa ja markkinointia koskevia EU-säännöksiä, sekä Googlen mainostamista koskevia vaatimuksia.

Mainoskoot