Mediatiedot

Extralehdet palvelee lukijoitaan tarjoamalla päivittäin tietoa ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä. Kiinnostavien teemojen sekä mielipideosaston alta löytyy jokaiselle lukijalle mielenkiintoista luettavaa.

Extralehtien luonne ja tarkoitus

Kannustamme lukijoita osallistumaan keskusteluun, ottamaan kantaa sekä kirjoittamaan omia näkökantoja ajankohtaisista aiheista. Tätä tarkoitusta varten ylläpidämme mielipideosastoa.

Mielipideosasto

Mielipideosastolla ”Nyt Puhuu” julkaistaan eri lukijoiden kirjoittamia mielipiteitä. Mielipideosastolla ei ole toimituksellista aineistoa. Ylläpito tai toimitus ei päätä kenen kirjoitus tai mielipide on ”oikea”, joten aihevalinta ja sisältö on kirjoittajan harkitsema. Luonnollisesti toimintaa ohjaa eduskunnan säätämät lait, joiden mukaan kaikkien on toimittava.

Teemat

EXTRA-lehden osastot keskittyvät mielenkiintoisten eri lukijakunnille suunnattujen aihekokonaisuuksien ympärille, ja tarjoavat uutta ja syvempää tietoa aiheista ja ilmiöistä sekä tapahtumista.

• Ajankohtaista
Ajankohtaista asiaa eri aiheista ja valikoidut tärkeimmät uutiset.
• Politiikka
Poliitiikan tapahtumat ja oleelliset käänteet puolueettomasti.
• Talous
Tietoa taloudesta; säästämisestä ja sijoittamisesta, omaisuudesta ja kuluttamisesta, sekä hankinnoista.
• Terveys & hyvinvointi
Tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Asiaa elämäntavoista, liikunnasta, henkisestä tasapainosta, sekä kuntoilusta ja terveydestä.
• Ajoneuvot & liikenne
Autot, moottori- ja polkupyörät, veneet, harrasteajoneuvot, käytetyt ajoneuvot, renkaat ja varusteet sekä liikenne ja turvallisuus.
• Raksa-Extra
Monipuolista tietoa tärkeimmistä ja ajankohtaisista rakennuskohteista, -menetelmistä ja tekijöistä. Tärkeä tietolähde rakennusalan ammattilaisille sekä kuluttajille.

Toimitus

Sähköposti: toimitus@extralehdet.com
Vakituiset freelancerit: Garmen Agramund, Harry Anderson
Sähköpostit: etunimi@extralehdet.com
Päätoimittaja: Petri Saarinen
ISSN: 2489-6403

Mediamyynti

Extralehdet tavoittaa kohderyhmät sieltä missä he milloinkin ovat. Sivusto ja mainokset skaalautuvat kaikille näytöille, selaimille, sekä mobiililaitteille antaen hyvän käyttäjäkokemuksen laitteesta ja näytöstä riippumatta. Extralehtien nauttima arvostus sekä lukijoiden luottamus antavat mainostajille hyvän ja neutraalin ympäristön tavoitteidensa tueksi. Mainonnassa noudatamme mainontaa ja markkinointia koskevia EU-säännöksiä.

Mainosmuodot ja -mainosvaihtoehdot

1. Näkyvyys koko sivustolla
Mainoskoot Koko pikseleinä Sijoituspaikka
Panorama 980×120 Osastopalkin alla
Jättibanneri 728×90 EXTRA-logon oikea puoli
Jättiboksi 300×600 Sivuston oikea reuna
Boksi 300×250 Sivuston oikea reuna

Mainokset näkyvät kaikkien osastojen ja artikkelien yhteydessä eli läpi koko sivuston.

2. Teemakohdennus
Mainoskoot Koko pikseleinä Sijoituspaikka
Jättiboksi 300×600 Sivuston oikea reuna
Boksi 300×250 Sivuston oikea reuna

Teemakohdennuksessa mainokset näkyvät valitun teeman osastossa ja kaikkien teemaan liittyvien artikkelien yhteydessä.

3. Artikkelikohdennus
Mainoskoot Koko pikseleinä Sijoituspaikka
Jättibanneri 728×90 Ennen tekstiä
Jättibanneri 728×90 Tekstin jälkeen

Mainokset näkyvät valitun artikkelin yhteydessä.

4. Natiivimainonta

Tekstimuodossa oleva mainos, joka erotetaan toimituksellisesta aineistosta merkinnällä ”kaupallinen yhteistyö”. Tekstimainonnalla saa tuotua esille laajemmin tietoa tuotteista tai palveluista. Tuotamme myös tekstimainontaa tilauksesta.
Tekstimainoksien näkyvyyden voi valita osastokohtaiseksi tai pääuutisvirtaan, jolloin näkyvyys kattaa molemmat osiot.

5. Tuote- ja yritysuutiset

Asiakkaan itse tuottamaa sisältöä.
Näkyvyys Tuote- ja yritysuutiset osastolla.

Mainosaineistot

Toimitusohjeet
Digitaaliset mainosaineistot lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: toimitus@extralehdet.com. Aineisto tulee toimittaa viimeistään seitsemän arkipäivää ennen kampanjan alkua. Mainokset sijoitetaan paikoilleen kampanjan alkamispäivänä kello 10.00 mennessä ja poistetaan päättymispäivänä klo 10.00 alkaen.
Aineisto-ohjeet
Digitaaliset mainosaineistot voidaan toimittaa kuvamuodossa (png, gif ja jpg). Valmiin mainosmateriaalin on vastattava ilmoituspaikan ilmoitettua pikselikokoa. Värien on oltava RGB muodossa.
SSL tuki
Verkkosivustomme on suojattu SSL-varmenteella. SSL (Secure Socket Layer) teknologia suojaa sivustoillamme asioivien tiedot ja estää ristiriitaiset hakurobotit. Mainosaineistoissa pitää olla SSL tuki, mikäli aineisto käyttää muita sivuja. Emme muokkaa meille lähetettyjä valmiita aineistoja, joten mainostaja vastaa lähettämänsä aineiston toimivuudesta.

Aineistojen lainaus ja uudelleen julkaiseminen
Sananvapaus ja lait