Uutisotsikot

Kultainen ohjauspyörä -palkinnot Audi A4:lle ja Audi R8:lle

Uusi Audi A4 ja uusi Audi R8 ovat voittaneet Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot. Valinnan tekivät Auto Bild -aikakauslehden ja Bild am Sonntag -sanomalehden lukijat yhdessä kansainvälisen asiantuntijaraadin kanssa. Kultainen ohjauspyörä on yksi autoalan arvostetuimmista palkinnoista.

Rupert Stadler ja Audin Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot.
Rupert Stadler ja Audin Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot.

Audin hallituksen puheenjohtaja Rupert Stadler kertoi palkintoseremoniassa olevansa iloinen menestyksestä alan arvostetussa kilpailussa.

– Palkintojen voittaminen kannustaa meitä autojen kehitystyössä, kertoi Stadler. Audin markkinointi- ja myyntijohtaja Dietmar Voggenreiter vastaanotti keskikokoisten autojen kategorian voittajan, uuden Audi A4:n, Kultainen ohjauspyörä -palkinnon. – A4 on kaikkien aikojen suosituin Audi-malli. Palkinto vahvistaa entisestään tätä menestystarinaa, iloitsi Voggenreiter. Urheiluautojen kategoriassa niin lukijat kuin tuomaristo olivat yksimielisiä voittajasta, Audi R8 Quattro.

– Uusi Audi R8 on Audin kaikkien aikojen tehokkain ja nopein sarjatuotantoauto. R8 on valmistamistamme autoista lähimpänä kilpa-autoa, luonnehti GmbH:n johtaja Heinz Hollerweger voittajaa.

Vuonna 2015 Kultainen ohjauspyörä -kilpailussa oli ehdolla kuudessa eri kategoriassa yhteensä 38 autouutuutta.

Katso myös

Työpisteissä neuvottelu on häiriöksi työympäristölle

Perinteinen mielikuva pitkistä palavereista on enää harvoin totta. Kokoukset ovat yhä useammin ennalta suunnittelemattomia. Nopeiden …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *