Kultainen ohjauspyörä Audi A4:lle ja R8:lle

Uusi Audi A4 ja uusi Audi R8 ovat voittaneet Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot. Valinnan tekivät Auto Bild -aikakauslehden ja Bild am Sonntag -sanomalehden lukijat yhdessä kansainvälisen asiantuntijaraadin kanssa. Kultainen ohjauspyörä on yksi autoalan arvostetuimmista palkinnoista.

Rupert Stadler ja Audin Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot.
Rupert Stadler ja Audin Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot.

Audin hallituksen puheenjohtaja Rupert Stadler kertoi palkintoseremoniassa olevansa iloinen menestyksestä alan arvostetussa kilpailussa.

– Palkintojen voittaminen kannustaa meitä autojen kehitystyössä, kertoi Stadler. Audin markkinointi- ja myyntijohtaja Dietmar Voggenreiter vastaanotti keskikokoisten autojen kategorian voittajan, uuden Audi A4:n, Kultainen ohjauspyörä -palkinnon. – A4 on kaikkien aikojen suosituin Audi-malli. Palkinto vahvistaa entisestään tätä menestystarinaa, iloitsi Voggenreiter. Urheiluautojen kategoriassa niin lukijat kuin tuomaristo olivat yksimielisiä voittajasta, Audi R8 Quattro.

– Uusi Audi R8 on Audin kaikkien aikojen tehokkain ja nopein sarjatuotantoauto. R8 on valmistamistamme autoista lähimpänä kilpa-autoa, luonnehti GmbH:n johtaja Heinz Hollerweger voittajaa.

Vuonna 2015 Kultainen ohjauspyörä -kilpailussa oli ehdolla kuudessa eri kategoriassa yhteensä 38 autouutuutta.

Katso myös

Suomen ja Viron välisen merirahdin vienti kasvoi viime vuonna

Viron merkitys Suomen viennille on kasvanut ja kasvaa tulevaisuudessakin muun muassa Venäjä-kaupan vähentymisen ja pohjois-etelä-suunnan …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x