Uutisotsikot

Kultainen ohjauspyörä -palkinnot Audi A4:lle ja Audi R8:lle

Uusi Audi A4 ja uusi Audi R8 ovat voittaneet Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot. Valinnan tekivät Auto Bild -aikakauslehden ja Bild am Sonntag -sanomalehden lukijat yhdessä kansainvälisen asiantuntijaraadin kanssa. Kultainen ohjauspyörä on yksi autoalan arvostetuimmista palkinnoista.

Rupert Stadler ja Audin Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot.
Rupert Stadler ja Audin Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot.

Audin hallituksen puheenjohtaja Rupert Stadler kertoi palkintoseremoniassa olevansa iloinen menestyksestä alan arvostetussa kilpailussa.

– Palkintojen voittaminen kannustaa meitä autojen kehitystyössä, kertoi Stadler. Audin markkinointi- ja myyntijohtaja Dietmar Voggenreiter vastaanotti keskikokoisten autojen kategorian voittajan, uuden Audi A4:n, Kultainen ohjauspyörä -palkinnon. – A4 on kaikkien aikojen suosituin Audi-malli. Palkinto vahvistaa entisestään tätä menestystarinaa, iloitsi Voggenreiter. Urheiluautojen kategoriassa niin lukijat kuin tuomaristo olivat yksimielisiä voittajasta, Audi R8 Quattro.

– Uusi Audi R8 on Audin kaikkien aikojen tehokkain ja nopein sarjatuotantoauto. R8 on valmistamistamme autoista lähimpänä kilpa-autoa, luonnehti GmbH:n johtaja Heinz Hollerweger voittajaa.

Vuonna 2015 Kultainen ohjauspyörä -kilpailussa oli ehdolla kuudessa eri kategoriassa yhteensä 38 autouutuutta.

Katso myös

Työttömiä työnhakijoita elokuussa 329 700

Työ- ja elinkeinotoimistoissa oli elokuun lopussa yhteensä 329 700 työtöntä työnhakijaa. Se on 97 100 …