Sami Hedberg – Eniten stand up -keikkoja vuodessa

Stand up -koomikko Sami Hedberg päätti eilen 365-kiertueensa Helsingin Hartwall Arenalle. Hedberg tavoitteli 10-vuotisjuhlakiertueellaan Guinnessin maailmanennätystä, johon vaadittiin vähintään 200 yli tunnin mittaista keikkaa. Samin tavoite oli 365 keikkaa vuodessa. Keikoista 309 täytti Guinnessin ennätyksen tiukat kriteerit ja Guinness World Recordsin virallinen valvoja Jamie Clarke luovutti juhlakiertueen päättäneessä show’ssa Sami Hedbergille todistuksen hyväksytystä maailmanennätyksestä, eniten stand up -keikkoja vuodessa.

Hedbergin Guinnessin maailmanennätys meni rikki jo syyskuussa Pietarsaaressa. Stand up -koomikko jatkoi oman tavoitteensa metsästämistä ja Hartwall Arenan 365. keikka sinetöi juhlavuoden. Guinness World Recordsin virallinen valvoja

– Takana on uskomaton juhlavuosi, jonka aikana työtunteja ei laskettu. On ollut aivan mahtavaa nähdä vuoden aikana yli 100 000 nauravaa ihmistä. Maailman suurin stand up -kiertue on nyt ohi, ja ajatukseen siitä, että on ihan oikeasti ainutlaatuinen, ei ihan heti totu, Sami Hedberg sanoo.

Kiertueellaan Hedberg keikkaili ympäri Suomen lähes joka päivä, kiireisimpinä päivinä keikkoja oli kolme. Kaikissa ennätykseen hyväksytyissä tapahtumissa oli vähintään sata maksanutta katsojaa, ja keikat taltioitiin Guinnessin hyväksymisprosessia varten.

– Stand up on siitä hauska laji, että aiheita keksii missä ja milloin vain. Kirjaan niitä puhelimeeni jatkuvasti. Show on ilon ja naurun jakamista, tarinoita siitä, millaisia me olemme, Hedberg sanoo.

Katso myös

Hyvinvointialueille ei uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025

Yksikään hyvinvointialue ei saa uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025. Hyvinvointialueet voivat kuitenkin jatkaa aiempia investointihankkeita normaalisti, …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x