Uutisotsikot

Sähköpyöräily sopii moneen tarkoitukseen

Sähköpyörien suosio on kasvanut huimasti viime vuosina ja samalla niiden valikoima on laajentunut valtavasti. Sähköpyöriä on saatavilla erilaisiin käyttötarkoituksiin kaikissa pyöräkategorioissa ja hintaluokissa. Sähkötoiminen apumoottori täydentää polkemalla saatavaa voimaa, joten matka taittuu helposti.

Sähköpolkupyörä alentaa kynnystä työmatkapyöräilyn aloittamiseen, sekä muidenkin paikasta toiseen liikkumista vaativien asioiden hoitamiseen pyöräillen. Perille ei saavuta hikisenä, mutta silti fyysinen kunto pysyy yllä, sillä sähköpyörää on koko ajan myös poljettava.

Erilaisia pyörämalleja on saatavilla myös sähköapumoottorilla varustettuna, maastopyöriä, kaupunkipyöriä, kokoontaitettavia pyöriä. Mallissa ratkaisee vain millainen tuntuu sopivalta itselle.

Sähköpyörien kantama on jo pidempi, mallista riippuen kymmeniä kilometrejä. Perille pääsee entistä nopeammin ja pidemmälle tulee lähdettyä helpommin. Ylämäet ja vastatuuli eivät ole myöskään ongelma. Mikäli akku sattuu loppumaan, niin polkemalla pääsee silti eteenpäin, vaikka se on raskaampaa kuin tavallisella pyörällä.

Katso myös

Terrorismin uhka on kohonnut Suomessa

Suurimman terrorismin uhan Suomessa muodostavat Radikaali-islamistista tai äärioikeistolaista ideologiaa kannattavat yksittäiset henkilöt tai pienryhmät. Terrorismin …