Uutisotsikot

Otaxi Kuusamo yhteistyöhön 02 Taksin kanssa

Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven alueella toimiva Otaxi Kuusamo lähtee yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa.

Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven alueella toimiva paikallinen Otaxi Kuusamo aloittaa yhteistyön taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. Otaxi Kuusamolla on 62 autoa, joista osa on VIP-autoja tai tilatakseja. Lähes 40 taksiyhtiötä ja noin 5 500 taksia ympäri Suomen on mukana 02 Taksissa.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on innoissaan uudesta jäsenestä kasvavaan verkostoon.

– On hienoa, että voimme Otaxi Kuusamon yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua asiakkaille yhä kattavammin myös Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelumme kattaa koko Suomen, joten 02 Taksi palvelee erittäin hyvin kotimaanmatkailua.

Otaxi Kuusamon hallituksen puheenjohtaja Matti Pohjola näkee laadun merkityksen korostuvan taksialalla tulevaisuuden Suomessa.

– Asiakaslähtöisyys on tärkeää palvelussamme. Palvelemme asiakkaita jokaisena vuoden päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluamme, että hinnoittelumme on avointa ja palveluumme voi luottaa. Haluamme, että asiakkaat tavoittavat meidät kaikista markkinoilla olevista merkittävistä taksintilauskanavista. 02 Taksi on valtakunnallinen palvelu ja toiminta-alueellamme on merkittäviä matkailukeskuksia kuten Syöte ja Ruka. – Taksimarkkinat ovat muutoksessa ja muutos jatkuu. Uusi kilpailutilanne kehittää taksipalveluita ja tuo mukanaan paljon uutta tarjontaa taksinkäyttäjille. Meille on tärkeää olla mukana ja kehityksen kärjessä. Se, että Otaxi Kuusamo on perheyrittäjätaustainen taksiyhteisö on tae sille, että asiakkaamme voivat luottaa meidän korkeatasoisiin palveluihimme myös tulevaisuudessa, kertoo Matti Pohjola.

Katso myös

Nelostielle 3,5 kilometriä kuusimoduuli-meluseinää

Jyväskylä–Tikkakoski moottoritien suurtyömaalle kohoaa parhaillaan kuusesta valmistettu meluseinä. Kyllästämättömistä kuusimoduuleista koostuvat meluseinät ovat ympäristöystävällisiä ja …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *