Haluatko pukeutua Big Mac -kuosiin

McDonald’s avasi Suomessa Big Mac -verkkokaupan, jossa myydään fanituotteita klassikkohampurilaisen ystäville. Jatkossa fani voi pukea niin itsensä kuin koiransa Big Mac -kuosiin ja sisustaa vaikka kotinsa Big Mac -tapetilla.

Verkkokaupassa voi klikata ostoskoriin esimerkiksi urheilukerraston, -sadetakin tai -shortsit. Hampurilaiskuosin saa myös vuodevaatteisiin ja makuupussiin.

Big Mac -fanituotteet ovat myynnissä verkkokaupassa: www.bigmacshop.fi.

”Myös koiran voi pukea Big Mac -kuosiin, sillä verkkokaupassa myydään koiran takkeja kolmessa eri koossa. Jatkossa voikin bongata koiria, joilla on päällään Big Mac -sadetakit, vinkkaa McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad.
”Myös koiran voi pukea Big Mac -kuosiin, sillä verkkokaupassa myydään koiran takkeja kolmessa eri koossa. Jatkossa voikin bongata koiria, joilla on päällään Big Mac -sadetakit, vinkkaa McDonald’sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad.

Ensimmäistä kertaa kanaversiona
McDonald’sin valikoima täydentyy Chicken Big Mac -hampurilaisella 29.12., jolloin Big Mac -hampurilaisen saa myös kanapihvillä ensimmäistä kertaa Suomessa. Nälkäinen voi valita myös ison Grand Big Mac -hampurilaisen. Molemmat kampanjahampurilaiset ovat myynnissä 15.2.2016 asti. Aterian ostaja voi sekoittaa ranskalaisiin Vinegar Shaker Fries -mausteseoksen, jossa maistuvat tilli ja viinietikka.

Perinteinen Big Mac valmistetaan kahdesta 100-prosenttisesta naudanlihapihvistä, salaatista, sulatejuustosta, suolakurkusta, sipulista ja seesaminsiemenillä kuorrutetusta sämpylästä. Hampurilaisen kruunaa salaisella reseptillä valmistettu kastike.

Tiesitkö nämä Big Mac -hampurilaisesta?
Big Macin on luonut McDonald’s-yrittäjä Jim ”MJ” Delligatti vuonna 1967.
The Economist -talouslehti on keksinyt Big Mac -indeksin, jolla seurataan koko maailman taloutta ja eri maiden hintatasoa.
Eniten Big Macia syödään Yhdysvalloissa. Seuraavaksi eniten sitä myydään Japanissa.
Big Macia myydään yli 100 maassa. Suomalaiset fanit ovat herkutelleet sillä yli 30 vuotta.
Suomen Big Macin salaatti tulee suomalaiselta yritykseltä ja sämpylät leivotaan ja paistetaan Vantaalla.

Katso myös

Suomen ja Viron välisen merirahdin vienti kasvoi viime vuonna

Viron merkitys Suomen viennille on kasvanut ja kasvaa tulevaisuudessakin muun muassa Venäjä-kaupan vähentymisen ja pohjois-etelä-suunnan …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x