Muslimit vainoavat kristittyjä

– Henkeäni on jo uhattu sen vuoksi, mitä olen tähän kirjaan kirjoittanut, toteaa toimittaja Michael Coren teoksessaan Radikaalin islamin sota kristinuskoa vastaan.

Hän kertoo karun totuuden kristittyjen vähemmistöjen nykytilanteesta.

– Kun radikaalit islamistit ovat saaneet yhä enemmän valtaa ja käyneet aggressiivisemmiksi, kristityt vähemmistöt elävät pelon vallassa ja kulkevat kohti kolkkoa tulevaisuutta, Coren kirjoittaa. Maailmassa ei ole tiedossa mitään ryhmää, jota vainottaisiin enemmän kuin kristittyjä, hän jatkaa.

Radikaalin islamin sota kristinuskoa vastaanCoren toteaa, että tämän vahvistaa myös esimerkiksi YK.

– Kristityt kärsivät kyllä myös Pohjois-Koreassa ja joissakin Intian osissa mutta erityisesti heitä vainotaan Pakistanissa, Iranissa, Saudi-Arabiassa, Irakissa, Egyptissä, Turkissa, Indonesiassa ja Malesiassa. Heidän tilanteensa on erittäin uhanalainen ja synkkenemässä entisestään. Tilastot ja tosikertomukset puhuvat karua kieltään vainon mittasuhteista ja ankaruudesta, Coren tiivistää.

Teoksessaan Coren kertoo, mitä islam opettaa kristinuskosta. Hän pohtii myös, mistä lähtökohdista islamilainen väkivalta nousee ja miten sitä voitaisiin estää.

– Kristillisellä anteeksiannolla on tässä ratkaisevan tärkeä osa, mutta uuden yhteyden on alettava siitä, että muslimit kaikkialla maailmassa lopettavat hirvittävän taistelunsa viattomia kristittyjä vastaan.

Katso myös

Pörssisähkön hinta perjantaina 5. tammikuuta jopa 20-kertainen

Pörssisähkön hinta nousee perjantaina 5.1.2024 poikkeuksellisen korkealle. Sähkön tuntihinnat ovat klo 6–21 välillä halvimmillaankin arvonlisäveroineen …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x