La Cana.

Dominikaanit Karibian paras golfkohde

Dominikaaninen tasavalta on palkittu erinomaisesta golftarjonnastaan. Kansainvälinen golfmatkailujärjestö, The International Association of Golf Tour Operators (IAGTO), on valinnut Dominikaanisen tasavallan Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen vuoden 2016 golfkohteeksi, ”Golf Destination of the year in Latin America and Caribbean 2016”.

Upeat golfkentät, joita ympäröivät Karibianmeri ja Atlantin valtameri, tarjoavat korkeatasoiset puitteet ja miellyttävän lämpimän ilmaston ainutlaatuisille ja haastaville pelikokemuksille.

Näyttävät maisemat ja hyvin hoidetut kentät houkuttelevat vuosittain noin 150 000 matkailijaa Dominikaaniseen tasavaltaan pelkästään golfin peluun vuoksi. Osa kentistä on aivan rannikon tuntumassa ja ne tarjoavat huikeat näkymät Karibianmerelle ja Atlantin valtamerelle.

– Dominikaaninen tasavalta on ylpeä kolmannen kerran saamastaan tunnustuksesta Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen parhaana golfkohteena, iloitsee Dominikaanisen tasavallan Tukholmassa sijaitsevan matkailutoimiston johtaja Patricia Polanco de Olmos.

– Palkinto on hieno tunnustus pitkäjänteiselle sitoutumisellemme korkeatasoisten puitteiden ylläpitoon ja ensiluokkaisten palvelujen tarjoamiseen hotelleissamme ja maailmanluokan golfkentillämme. Yksi suurimmista golfvirtuooseista, Jack Nicklaus , on sanonut Dominikaanisesta tasavallasta, että “missään muualla maailmassa golfelämys ei vedä vertoja tälle”. Tämä antaa meille vahvan pohjan Karibian alueen ja Latinalaisen Amerikan johtavana golfkohteena, jatkaa Patricia Polanco de Olmos.

Dominikaanisessa tasavallassa on useita maisemiltaan maailman vaikuttavimpia ja upeimpia golfkenttiä sekä ihanteellinen trooppinen ilmasto, mikä suosii golfin pelaajia ympäri vuoden.

Kenttien suunnittelijat ja golflegendat, kuten Jack Nicklaus, Robert Trent Jones , Gary Player , Tom Fazio , Paul B. ”Pete” Dye ja hänen poikansa Paul Burke (P.B.) Dye ovat tehneet parhaansa, jotta golfaajien unelmat toteutuvat Dominikaanisessa tasavallassa.

Yli 25 kenttää ja 68 reikää, joista on valtamerinäkymät, tarjoavat huipputason olosuhteet ja ystävällisen viiden tähden palvelun. Kuuluisimpia golfkenttiä Dominikaanisessa tasavallassa ovat Corales ja La Cana Punta Cana Resort & Clubilla, Teeth of the Dog ja Dye Fore Casa de Campossa sekä Punta Espada Golf Club Cap Canassa.

Casa De Campo, Dye Fore.
Casa De Campo, Dye Fore.

Dominikaaninen tasavalta
Kristoffer Kolumbus vieraili Dominikaanisessa tasavallassa maan ensimmäisenä turistina jo vuonna 1492. Hänen jälkeensä maassa ovat käyneet lukemattomat turistit – mukaan lukien ne 5,6 miljoonaa, jotka lomailivat Dominikaanisessa tasavallassa vuonna 2015. Maassa on yli 25 upeaa golfkenttää ja se on useasti valittu Karibian alueen ja Latinalaisen Amerikan parhaaksi golfkohteeksi. Huippukenttien lisäksi Dominikaanisessa tasavallassa vierailevaa hemmottelevat lukuisat luksuslomakeskukset, maan koskematon luonto, tyylikkäät kaupungit sekä viehättävät kylät täynnä lämpöä ja ystävällisiä ihmisiä.

Katso myös

Hyvinvointialueille ei uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025

Yksikään hyvinvointialue ei saa uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025. Hyvinvointialueet voivat kuitenkin jatkaa aiempia investointihankkeita normaalisti, …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x