Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko.

Golfkentillä avoimien ovien päiviä 2.-9.8

Golfkentillä ympäri maata järjestetään etenkin aloittelijoille suunnattuja tapahtumia ja avointen ovien päiviä. Kampanjan tavoitteena on kertoa lajin mahdollisuuksista, rohkaista jokaista tarttumaan golfmailoihin ja löytämään oma tapansa pelata.

Lajilegendat Ilonen ja Blomqvist-Kakko lähtivät kampanjoimaan lajia, jolta ovat saaneet niin paljon vuosien aikana. Molempien sydän sykkii edelleen golfille ja etenkin junioreille.

– Onhan tää vaan niin siistiä. Olen pelannut golfia pikkupojasta asti, ja se on opettanut paljon. Nyt on mahdollisuus innostaa uusia minnejä ja mikkoja lajin pariin, sanoo Suomen kautta aikain menestynein golfari Mikko Ilonen.

Kaksikko aloitti viime vuonna myös oman M&M ProAm-tapahtumansa, jossa Suomen kärkiammattilaisten kanssa pelataan juniorityön hyväksi. Viime vuonna seurojen juniorityöhön kerättiin 26 000 euroa.

– Juniorigolfin kehittäminen ja resurssien saaminen seuratasolle ovat minulle todella tärkeitä asioita. Haluan jakaa golfin ilosanomaa ja kertoa siitä, kuinka hieno harrastus golf lapselle on, Minea Blomqvist-Kakko kertoo.

Kesä on tuonut tuhansia uusia golfareita

Lämmin kevät avasi golfkentät normaalia aiemmin, ja eristyksissä olleet ihmiset ryntäsivätkin nauttimaan golfin harrastamisesta ulkoilmassa täysin rinnoin. Sama trendi on jatkunut läpi kesän ja tuhansia uusia pelaajia on tullut lajin pariin. Alkeiskursseille riittää tulijoita minkä lisäksi kierros- ja jäsenmäärät ovat molemmat ennätysvauhdissa. Poikkeusajan ohjeistukset toteutuvat golfissa luontevasti, kun muutenkin liikutaan ulkona luonnossa pienissä ryhmissä.

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen kattojärjestö ja lajin keskeinen toimija Suomessa. Golfliitto on yksi maan suurimmista lajiliitoista yli 140 000 pelaajallaan. Jäsenseuroja on 129.

Katso myös

Lääkkeiden säilyvyys heikentyy kuumassa

Valtaosa lääkkeistä tulisi säilyttää huoneenlämmössä eli vähintään alle 25 asteessa. Liian kuumassa tablettien ulkonäkö ei …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x