Volvon uusi aikakausi alkaa

Mallivuosi 2016 aloittaa Volvo Carsin uuden aikakauden

Voimansiirtovalikoima täydentyy nelisylinterisillä Drive-E-moottoreilla koko mallistoon. Uusi S60 Cross Country -malli liittyy V60 Cross Countryn seuraksi laajentamaan 60-sarjan tarjontaa.

Edelleen kehitetty CleanZone-tekniikka vankistaa Volvon johtavaa asemaa sisäilman laadussa Volvo tuo premium-autojen markkinoille enemmän suorituskykyä, taloudellisuutta, mukavuutta ja raitista ilmaa. Volvo alkoi vuonna 2013 tuottaa uuden sukupolven nelisylinterisiä voimansiirtoratkaisuja, ja vuonna 2015 markkinoilla nähdään täysi valikoima eri tehoisia 4-sylinterisiä moottoriversioita.

– Tämä on uuden aikakauden alku Volvolle. Olemme kiitollisia kaikesta huomiosta ja positiivisista kommenteista, joita olemme saaneet uudesta voimansiirto-ohjelmastamme. Laajennamme vuonna 2015 Drive-E-mallistoamme ja tarjoamme monipuolisen valikoiman taloudellisuutta ja suorituskykyä kohentavia uudistuksia moottoreissamme. Nyt nelisylinterinen ruotsalainen sydän sykkii kaikissa uusissa Volvo-malleissa. Vuonna 2015 julkaistaan myös Volvon edistyksellinen Twin Engine -tekniikka täysin uudessa XC90-mallissa, kertoo Volvon voimansiirto-osaston johtaja Michael Fleiss.

Uusi malli Vuonna 2015 mallistoon liittyy S60 Cross Country, jossa on korostettu vahvaa muotoilua ja kyvykkyyttä. V60 Cross Country -malli lisättiin valikoimaan viime vuoden lopulla. Luokkansa parasta taloudellisuutta Volvo on ollut viime vuosina premium-segmentin johtaja, kun tarkastellaan CO2-päästöjen ja koripainon vähennyksen suhdetta. Yhtiö ottaa edelleen merkittäviä askeleita kohti nollapäästöjä esittelemällä joitakin alan parhaita voimansiirtoratkaisuja. V40 D2 -malli käsivalintaisella vaihteistolla synnyttää päästöjä vain 82 g/km, mikä on luokkansa paras suoritus. S60 D2 käsivalintaisella vaihteistolla on niin ikään luokkansa kärkeä (alkaen 96 g/km). Sama voimansiirto V60-mallissa takaa kilpailukykyiset lukemat 98 g/km. Lisäparannuksia taloudellisuudessa ja päästötasossa nähdään myös XC60 D4 AWD -automaattimallissa, jonka päästöt ovat laskeneet 12 prosenttia. D5 2.4 AWD -automaattimallin lukemat ovat vain 149 g/km.

Sensus ja Volvo On Call

Yksi Sensus-kokonaisuuden arvostetuimmista ominaisuuksista on Volvo On Call, jonka avulla Volvo-kuljettajat voivat viestiä suoraan autonsa kanssa älypuhelinsovelluksen välityksellä ja lukita ja avata ovet, tarkistaa polttoaineen määrän, lämmittää tai jäähdyttää auton, paikallistaa auton ja tarkistaa sen kilometrilukeman. Volvo On Call -sovellusta päivitetään vuonna 2015, ja siihen tulee uusi graafinen käyttöliittymä ja uusia toimintoja, kuten ennakoivat ilmoitukset, paremmat lähetä autoon -ominaisuudet, diagnostiikkanäkymät, älykellotuki Android Wearille ja Apple Watchille, iPad-tuki sekä ääniohjaus Windows Phonen Cortanan kautta.

CleanZone – annos raitista ilmaa

Volvo on 1990-luvun puolivälistä asti kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja, jotka vähentävät ulkoilman saasteiden määrää auton sisätiloissa. Volvon palkittu sisäilman laatujärjestelmä tarjoaa maailmanluokan suodatustoimintoja. Se suodattaa siitepölyn ja hiukkasten lisäksi hiilimonoksidin, typpioksidit ja hiilivedyt. CleanZone on Volvon laajempi sisäilman laatua, päästöjä ja tuoksuja käsittelevä tekniikka, joka tarjoaa verrattoman puhtaan sisäilman.

Katso myös

Sähköautojen julkisessa latausinfrassa näkyy kehitystä

Sähkökäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja palveleva latausinfrastruktuuri laajenee jatkuvasti. Raskaille ajoneuvoille soveltuvan latausinfrastruktuurin ja myös vetytankkausasemien …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x