Uutisotsikot

Ammattimaisuuteen panostava kamppailusali pian avoinna

Suomalaisen kamppailu-urheilutuotteen Crest-Professonal Fighting gearin rinnalle rakennetaan uusi kamppailusali, joka kantaa nimeä Crest-Professional Fighting Center. Kamppailusalin tavoitteena on panostaa vahvasti ammattimaisuuteen ja tätä kautta myös kilpailumenestykseen muodostumalla Suomen menestyneimmäksi kamppailusaliksi: Thainyrkkeilypuolta lähtevät vetämään Mikko Blom (3*SM-1) ja Ari Pitkänen (ISKA-liiton ammattilaisten Euroopan mestari ja moninkertainen amatöörien arvokisamitallisti) BJJ-puolen päävalmentaja Jyrithainyrkkeily pari freetime on saavuttanut ottelu-urallaan useita arvokisamitalleja, joista parhaimpana saavutuksena voidaan pitää NO-GI säännöillä oteltua maailmanmestaruutta mustavöisten Master-sarjassa. Hänelle on myös myönnetty mustavyö Denian Maian toimesta. Crestin kamppailusalin tavoite on kouluttaa valmentajia säännöllisesti ja hakea heille oppia myös muilta saleilta. lisäksi salilla on tarkoitus järjestää leirityksiä säännöllisesti.

Salin toimintaan on tarkoitus kehittää managerointiosaamista, jonka kautta luodaan hyvät suhteet ulkomaisiin organisaatioihin. Lisäksi salilla aiotaan panostaa alusta asti myös psyykkiseen valmennukseen, josta vastaa psykologi  Jaana Blom. Hän on myös saavuttanut thainyrkkeilyssä PM-kultaa. Jaana osallistuu myös thainyrkkeilyvalmennukseen.

Sali aloittaa jo pientä toimintaa toukokuun alussa. Alkeiskurssilla aloittavat BJJ (4.5.2015) ja thainyrkkeily (5.5.2015) Viralliset avajaiset ovat syksyllä, jolloin olisi tarkoitus aloittaa myös vapaaottelu.

Katso myös

Öljylämmityksen vaihtamiseen voi saada avustusta

Öljylämmitteisten pientalojen omistajille on tarjolla avustusta öljylämmityksen vaihtamiseen toiseen lämmitysmuotoon. Avustusta myönnetään yksityishenkilöille ja kuolinpesille, …