Porsche sopii joka kotiin

Alkuvuonna Porsche on luovuttanut asiakkailleen yli 51 tuhatta urheiluautoa. Kasvua on yli 32 prosenttia verrattuna viime vuoden alkuun.

bernhard maier
Bernhard Maier

– Vuoden ensimmäisellä neljänneksellä toimitimme yli 50 000 uutta autoa ensimmäistä kertaa, joka on jatkoa menestyksellemme vuonna 2014 ja antaa signaalin vakaan kasvun jatkosta, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Bernhard Maier. – Macan on ylittänyt kaikki odotukset ja sen lanseerauksesta lähtien olemme kahdentoista kuukauden aikana luovuttaneet yli 62 tuhatta Macania. Noin kolme neljäsosaa heistä on uusia asiakkaita. Kompakti SUV on saavuttamassa nuoremman kohderyhmän kaikilla markkinoilla.

911 saa enemmän ja enemmän faneja

Porschen urheiluautot oli kysyttyja maailmanlaajuisesti alkuvuonna. Kiinassa autoa toimitettiin lähes 20 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. 911 on voittanut enemmän ja enemmän faneja puolelleen ympäri maailman. Ikonisia 911-malleja on alkuvuonna toimitettu kolmannes viime vuotta enemmän.

Perinteisesti tärkeille Yhdysvaltain markkinoille on tullut myös kasvua. 911, Boxster, Cayman, Cayenne, Macan ja Panamera olivat myös hyvin suosittuja Euroopan markkinoilla, kasvua yli 53 prosenttia.

Alla muutama malli valintaa helpoittamaan.

porsche 911 turbo 991
911 turbo

 

porsche macan_turbo
Macan

 

 

 

 

 

porsche cayman gt4
Cayman GT4
porsche cayenne
Cayenne
porsche panamera
Panamera
porsche boxster
Boxster

 

Katso myös

Keski-ikäiset naiset haluavat kasvattaa voimaa

Yhä useampi keski-ikäinen nainen haluaa nykyään treenata voimaharjoittelua ja osa myös isojen painojen nostamista. Miesten …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x