Katulaillinen MotoGP kilpapyörä tilattavissa

Viime vuosien menestyksekkäin MotoGP -luokan kilpapyörä Honda RC213V saa rinnalleen katuversion; Honda RC213V-S. Uutuusmallin kehitysprojektin ainoa päämäärä oli suunnitella markkinoille katulaillinen moottoripyörä, joka olisi mahdollisimman lähellä aitoa oikeaa MotoGP -kilpuria.

Honda RC213VLopputuloksena syntyi lähes tajunnan räjäyttävän hieno teknisen ylivoiman taidonnäyte, jollaista moottoripyörämaailmassa ei vielä koskaan ennen ole nähty. Honda RC213V-S ei ole muiden valmistajien mallistoista tuttu ”race-replica”, eli katupyörä, josta on tehty kilpapyörän näköinen ja oloinen. Honda on ensimmäistä kertaa tuonut markkinoille ja kuluttajien ulottuville aidon MotoGP kilpapyörän, jota on muutettu vain ja ainoastaan sen verran, että se voidaan rekisteröidä tieliikenteeseen.

Honda RC213V katteittaPyörän osat ovat siis pääsääntöisesti täysin samoja kuin Hondan MotoGP kilpapyörässä. Eivät vain melkein samoja vaan aidosti 100 % MotoGP kilpapyörän osia.

Pyörään on saatavana Sports Kit -varustesarja, jonka asentamisen jälkeen pyörä on vielä vieläkin asteen lähempänä esikuvaansa. Kitin asentamisen jälkeen pyörä tosin ei ole enää katulaillinen.

Honda RC213V-S (S tulee sanasta ”Street”) julkaistaan tulevana viikonloppuna Espanjan Road Racingin MM-osakilpailussa, jossa moninkertainen MotoGP maailmanmestari Casey Stoner ajaa sillä ensimmäiset julkiset kierrokset.

Heinäkuun 13. päivänä klo 01:00 aukeaa www.rc213v-s.com -nettisivu, jonne halukkaat ostajat voivat rekisteröityä. Tämän jälkeen Honda ilmoittaa kenelle se valmistettavat pyörät myy.

Tarkka ostohinta Suomeen selviää nettisivuilta. Arviolta Honda RC213V-S:n autoverollinen hinta tulee olemaan noin 260 000 €.

Katso myös

Sähköautojen julkisessa latausinfrassa näkyy kehitystä

Sähkökäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja palveleva latausinfrastruktuuri laajenee jatkuvasti. Raskaille ajoneuvoille soveltuvan latausinfrastruktuurin ja myös vetytankkausasemien …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x