Uutisotsikot

Audin tehomallit – TT RS Coupé ja TT RS Roadster

Audin tehokkaimmat TT-mallit, TT RS Coupé ja TT RS Roadster saivat maailman ensi-iltansa Pekingin autonäyttelyssä.

Audi TT RS -mallien ulkonäkö antaa lupauksen erinomaisesta suorituskyvystä. Uusi viisisylinterinen alumiinimoottori tuottaa tehoa 294 kW (400 hv). Moottorin suurin vääntömomentti on 480 Nm ja jatkuvatoimisen quattro-nelivedon ansiosta TTRS:n suoritusarvot ovat huippuluokkaa. Coupé-malli kiihtyy 0-100 km/h 3,7 sekunnissa, Roadster puolestaan 3,9 sekunnissa. Oman lisänsä urheilulliseen tunnelmaan tuo moottorin muhkean soinnikas käyntiääni.

Avomalli TT RS Roadsterin katto voidaan avata ja sulkea myös liikkeellä ollessa, aina 50 km/h nopeuteen saakka.

TT RS:n hallintalaitteet on sijoiteltu ergonomisesti ja niiden toiminta on luontevaa ja selkeää. Kuljettaja voi valita viidestä ajoprofiilista kulloiseenkin ajotilanteeseen sopivimman. Täysin digitaalisen Audi virtual cockpit -mittariston 12,3 tuuman RS-näyttö antaa runsaasti informaatiota, mukaan lukien tietoa rengaspaineista, vääntömomentista ja g-voimista. Audi connect tuo runsaasti online-palveluita autoon. Matkapuhelin voidaan liittää Audi TT RS:n Wi-Fi hotspotiin, jolloin sen tiedot siirtyvät auton MMI-näytölle. Matkapuhelin latautuu langattomasti auton keskikonsolissa. Hands-free-järjestelmän mikrofoni on integroitu turvavyöhön, mikä takaa korkealaatuisen puheäänen.

TT RS Coupé ja TT RS Roadster saapuvat Euroopan markkinoille syksyllä 2016. Suomen hintoja ei ole vielä vahvistettu.

Katso myös

Helppoa hyötyliikuntaa – pyöräile työmatkat

Lämmin syksy tarjoaa mukavat olosuhteet aloittaa työmatkapyöräily. Se on tehokasta terveysliikuntaa, joka ei rasita tärähdyksille …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x