Sami Seliön Formula 1 näytösajot Naantalissa

Naantalin edustalla ajetaan ensimmäistä kertaa Formula 1 -moottoriveneellä. Formulaveneen ratissa nähdään kaksinkertainen F1-veneiden maailmanmestari Sami Seliö.

Formula 1-moottoriveneitä on nähty Suomen vesillä viimeksi vuonna 2008 Lahden F1-osakilpailun merkeissä.

– Olen todella innoissani näytösajosta. F1-veneiden osakilpailujen yhteydessä on tullut ajettua mitä hienoimmissa paikoissa ja isojen kaupunkien vesillä, mutta Suomen presidentin kesäasunnon, Kultarannan edessä en ole tätä ennen päässyt kurvailemaan, Seliö kertoo iloisena.

– Formula 1 –veneiden MM-sarja jatkuu 3.6. Kroatian GP:llä. Ja siitä seuraavana viikonloppuna osallistun Suomessa Perungalla F2 –veneiden osakilpailuun. Joten aikataulu on tiukka, mutta onneksi nämä Naantalin näytösajot saatiin sovitettua kalenteriin, Mad-Croc Baba Racing Teamia edustava Seliö toteaa.

F1-kilpaveneensä lisäksi Seliö tuo Naantaliin myös kaksipaikkaisen Formula 1 –veneen, jonka kyytiin rohkeimmilla messuvierailla on mahdollisuus lähteä. F1-veneiden huippunopeudet ovat reilusti yli 200 km/h ja kurveissa G-voimat kasvavat yli 8:n.

– Kaksipaikkaisen F1 -veneeni kyydissä on ollut huimapäisiä kavereita, kuten esimerkiksi Lewis Hamilton ja Mika Häkkinen. Mutta kyllä vauhti on tähän saakka jokaiselle riittänyt, Seliö naureskelee ja lupaa kyytiin uskaltautuvalle ainutlaatuisen kokemuksen.

Sami Seliön Formula 1 –veneen näytösajot järjestetään Naantalin Vierasvenesataman edustalla la 28.5. ja su 29.5. klo 13.00. Yleisöä pyydetään seuraamaan näytösajoja turvallisuussyiden vuoksi rannalta, eikä omista veneistä väylän reunalta.

Katso myös

Pörssisähkön hinta perjantaina 5. tammikuuta jopa 20-kertainen

Pörssisähkön hinta nousee perjantaina 5.1.2024 poikkeuksellisen korkealle. Sähkön tuntihinnat ovat klo 6–21 välillä halvimmillaankin arvonlisäveroineen …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x