Uutisotsikot
Los Christianos, Teneriffa.

Pääsiäislomien myynti sujunut – kova kaipuu lämpöön

Pääsiäislomien varaamista ei ole jätetty viime tippaan. Pääsiäislomakohteiden suosikkeina jatkavat edelleen Gran Canaria, Teneriffa ja Lanzarote.

Pääsiäislomamatkoja on varattu ahkerasti lumen ja loskan keskeltä. Epävakaa kevätsää vaikuttaa selkeästi ostokäyttäytymiseen, lomat varataan hyvissä ajoin ja matkakohteet valikoidaan varman päälle. Pääsiäismatkustamisen suhteen suomalaiset seuraavat pohjoismaisia trendejä.

– Nyt kun pääsiäistä vietetään maaliskuun puolella, suomalaiset matkustavat ”talvikauden” kohteisiin, joissa on suuremmalla todennäköisyydellä varmasti lämmintä. Jos pääsiäinen on huhtikuun puolella, niin  Välimeren kohteet kiinnostavat enemmän. Muissa Pohjoismaissa kohdevalinnat elävät ihan samalla tavalla, matkatoimiston myynnin vastaava Antti Mäkelä kertoo.

Tänäkin pääsiäisenä Kanariansaaret vetää suomalaisia puoleensa. Pääsiäisen top 5 lomakohteet varattujen matkojen mukaan ovat:
1. Gran Canaria
2. Teneriffa
3. Lanzarote
4. Thaimaa / Krabi
5. Turkki / Alanya

Katso myös

Uuden auton hankinta ei kiinnosta

Autonomistajista tai auton hankkimista harkitsevista 60 prosenttia ei usko ikinä ostavansa itselleen aivan uutta autoa. …