Heikki Väänänen.

Keskiviikko on paras päivä lentää

70 miljoonaa matkustajaa on antanut palautetta suomalaisen HappyOrNotin hymiölaitteiden avulla sadalla lentokentällä ympäri maailmaa vuosien 2013–2016 aikana. Asiakkaiden mielestä keskiviikko on viikon paras päivä lentomatkustamiseen, ja kokemuksen kannalta parasta olisi matkustaa aamuvarhaisella kello 5–8 aikaan.

Matkustelu kuuluu useimpien ihmisten kesäsuunnitelmiin. Määränpäässä odottaa hauskuus ja rentous, mutta loma alkaa itse asiassa jo lentokentällä. Lentomatkustaminen vaikuttaa koko lomamatkan onnistumiseen.

– Rento lomailu voi muuttua nopeasti stressaavaksi, jos lentomatkustus on epämiellyttävää. Pitkät turvatarkastusjonot, hidas matkatavaroiden käsittely, tehottomat lähtöselvitykset ja huono palvelu vaikuttavat mielialaan ja siten koko matkaan. Lentokenttien kiireisimmät päivät saivat asiakaspalautteissa huonoimman tuloksen, sanoo HappyOrNotin toimitusjohtaja Heikki Väänänen.

– Asiakkaamme keräävät hymiölaitteilla jatkuvaa palautetta kaikilta lentokentän toiminnallisilta alueilta, turvatarkastuksista WC-tiloihin. Negatiiviseen palautteeseen voidaan reagoida välittömästi ja tehdä nopeasti korjaavat toimenpiteet. Matkustajille voi antaa hyvän vinkin välttää stressiä, valitse muiden matkustajien mielestä paras matkustuspäivä eli keskiviikko, Väänänen toteaa.

Paras matkapäivä keskiviikko on myös tunnettu yhtenä edullisimmista, sillä keskellä viikkoa olevina päivinä matkustetaan vähemmän.

– Asiakaskokemus ja tyytyväisyys ovat meille todella tärkeitä asioita, toteaa asiakaspalvelun johtaja HannahLoBao London Southendin lentokentältä.

– Viimeisten kuuden kuukauden aikana olemme koonneet 250 000 palautetta. Niiden avulla olemme keskustelleet henkilöstön kanssa ja tehneet suunnitelmia toiminnan parantamisesta.

HappyOrNot hymiölaitteita käytetään lentokentillä 25 eri maassa. Yhteensä näiden maiden lentokentiltä saatiin yli 30 miljoonaa palautetta yhden vuoden ajalta. Keskimääräinen matkustajien tyytyväisyysaste oli 80,57 %. Keskiviikko sijoittui kaikilla parhaaksi matkustuspäiväksi.

Katso myös

juoko kissa

Juoko kissasi tarpeeksi vettä

Nesteytys on tärkeää, myös kissoille. Kissa on alun perin aavikkoeläin, joka sai tarvitsemansa nesteen ruoasta. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x