Lääkärihinta.fi kertoo lääkärikäynnin hinnan

Lääkärihinta.fi on kuluttajille tehty internet-palvelu, jolla voi arvioida yksityisen lääkäri- tai hammaslääkärikäynnin hinnan ja verrata yksityisten lääkäri- ja hammaslääkäripalvelujen hintoja paikkakuntakohtaisesti. Hintatietoja löytyy yli 400 toimipisteestä.

Lääkärihinta.fi lisää yksityisen terveydenhuoltoalan läpinäkyvyyttä. Havaintojemme perusteella noin puolet hammaslääkäripalvelujen yrityksistä ei ilmoita kotisivuillaan mitään hintatietoja. Lääkäripalveluiden yrityksistä monet eivät lainkaan ilmoita laboratorio- tai kuvantamistutkimusten hintojaan internetissä. Ero käynnin hinnassa voi olla jopa kaksinkertainen eri toimijoiden välillä.

Kuluttajaliitto – Konsumentförbundet ry pitää palveluamme kuluttajien edun mukaisena ja kannustaa yksityisiä terveydenhuollon yrityksiä hinta-avoimuuteen.

Palvelun takana on poikkitieteellinen opiskelija-startup eMedi Innovations, jossa neljä lääketieteen, oikeustieteen ja insinööritieteiden opiskelijaa sekä DI-sovelluskehittäjä yhdistävät osaamisensa.

Yksityisten lääkäri- ja hammaslääkäripalvelujen yritysten liikevaihto on yli 1,5 miljardia vuodessa ja yksityisiä lääkäri- tai hammaslääkärikäyntejä on, poislukien työterveys, yli 6 miljoonaa vuodessa.

Katso myös

Väsymys töiden jälkeen on yhteydessä vähäisempään liikuntaan

Väsymys töiden jälkeen vaikuttaisi tuoreen tutkimuksen perusteella olevan yksi syy vapaa-ajan liikunnan ja arkiliikunnan puutteeseen. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x