Paras halpalentoyhtiö

Norwegian on eri puolilla maailmaa olevien lentomatkustajien mielestä maailman paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö ”World’s Best Low-Cost Long-Haul Airline”. Kolmatta vuotta peräkkäin Norwegian on äänestetty arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa myös Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi ”Best Low-Cost Airline in Europe”. Tämä maailman arvokkaimpana pidetty ilmailualan tunnustus perustuu matkustajien omiin arvioihin yli 200 lentoyhtiöstä ympäri maailmaa. Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos ja neljä miehistön edustajaa ottivat palkinnon vastaan Pariisin ilmailunäytöksessä.

bjorn kjos
Toimitusjohtaja Bjorn Kjos.

– Olen äärimmäisen ylpeä ja nöyrä vastaanottaessani nämä tärkeät tunnustukset. Meidät on valittu Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kolmatta vuotta peräkkäin ja on suurenmoinen uutinen, että meidät on äänestetty ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Haluan kiittää kaikkia matkustajiamme, jotka ovat antaneet Norwegianille loistavat arviot. On hienoa nähdä, että matkustajat arvostavat uusia koneitamme, laajenevaa reittiverkostoamme, edullisia hintojamme ja hyvää palveluamme. Tämä ei olisi kuitenkaan mahdollista ilman upeita ihmisiä, jotka työskentelevät Norwegianissa. Joka ainoa päivä he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaidemme kokemukset ovat hyviä, sanoi Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Euroopan paras halpalentoyhtiö -sarjassa ehdokkaina olivat myös EasyJet ja Germanwings ja Paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö -sarjassa JetStar ja AirAsiaX.

– Norwegianin voitto kolmena peräkkäisenä vuotena on uskomaton saavutus. Tämä on selkeä osoitus Norwegianin suosiosta ympäri Eurooppaa. Tänä vuonna Norwegian on nauttinut entistäkin suuremmasta suosiosta voittamalla myös World’s Best Low-Cost Long-Haul Airline -tunnustuksen, sanoi Skytraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Se perustuu maailman laajimpaan lentomatkustajia koskevaan asiakastyytyväisyyskyselyyn, johon ottaa osaa matkustajia yli 160 maasta. Kyselyssä arvioidaan yli 200 lentoyhtiötä eri osa-alueilla, kuten lähtöselvitys, koneeseen nousu, istuimien mukavuus, matkustamon siisteys, ruoka, juoma, lennonaikaiset viihdepalvelut ja asiakaspalvelu.

Kuva: Creative Commons

Katso myös

juoko kissa

Juoko kissasi tarpeeksi vettä

Nesteytys on tärkeää, myös kissoille. Kissa on alun perin aavikkoeläin, joka sai tarvitsemansa nesteen ruoasta. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x