Uutisotsikot

Nigerialaiset elokuvat – Nollywoodista

Nigeria on tuotannollisesti toiseksi ja kaupalliselta merkitykseltään kolmanneksi suurin elokuvamaa maailmassa, jonka elokuvateollisuuden arvo on laskettu olevan noin 10 miljardia USD. 177 miljoonan asukkaan Nigeriassa noin 76 miljoonaa käyttää internettiä päivittäin.

Video streaming- teknologiaan erikoistunut Striim.in Oy on allekirjoittanut sopimukset kolmen merkittävän nigerialaisen elokuvalevitys- ja tuotantoyhtiön kanssa, näiden online-levitysalustojen teknologian tuottamisesta. Yhteistyösopimukset on tehty nigerialaisten elokuvayhtiöiden AfroMoyo, Walnuts Entertainment World Ltd. ja Ulzee Nigeria Ltd. kanssa. Sopimusten myötä yritykset lisensoivat Striim.in Oy:n video streaming- teknologian käyttöönsä, online-levitystoimintansa (video on demand) perustaksi.

AFROMOYO on profiloitunut suuribudjetillisten elokuvien levittäjäksi. Yritys on kasvanut yhdeksi merkittävimmäksi toimijaksi Nigerian elokuvamarkkinoilla, mm. tarjoamansa monipuolisen sisällön vuoksi, mikä pitää sisällään elokuvia, TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Striim.in yhteistyön kautta yritys hakee lisää kasvua internetin välityksellä.

ULZEE NIGERIA LTD. on nigerialaisen elokuvateollisuuden pioneereja. Aktiivinen Ulzee Nigeria on Nollywoodin näkyvimpiä ja vaikutusvaltaimpia tuotanto- ja levitysyhtiöitä. Striim.in teknologiaa Ulzee Nigeria aikoo käyttää ensi-iltaelokuviensa online-levitykseen.

WALNUTS ENTERTAINMENT WORLD LTD. on yksi Nigerian vanhimmista tuotanto- ja levitysyhtiöistä. Yritys aloittaa uuden online-kanavan, walnutstv.com, 24.4.2015. Sisältö koostuu elokuvista, tv-sarjoista ja dokumenteista. Striim.in Oy vastaa uuden kanava-alustan teknologiasta. Walnuts toimii myös Brasiliassa, Ghanassa ja Zambiassa.

Katso myös

Miksi heräilen öisin?

Lääkärille heräämisaika saattaa antaa pieniä vihjeitä, mutta toisin kuin usein luullaan heräämisen ajankohta ei paljasta …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x