Ulkoiluvaatteissa korostuu mukavuus

Ulkoilu- ja urheiluvaatteissa trendeinä ovat mukavuus, ympäristöystävällisyys ja pienet yksityiskohdat, jotka parantavat käyttökokemusta. Tämän talven trendikkäin vaate on parkatakki.

Valmistajien kehitystyö on tuottanut huomattavia parannuksia vaatteiden käyttömukavuuteen. Kankaat ovat ohentuneet ja ne ovat joustavia sekä hengittäviä. Alus- ja väliasuissa on miellyttävää merinovillaa tai merinovillan ja teknisten kuitujen sekoitteita. Kangasvalmistajat ovat onnistuneet ratkaisemaan merinovillan hankauskestävyyteen ja kutittavaan ihotuntumaan liittyviä ongelmia.

Parka on talven muotitakki

Talven trendikkäin vaate on parka, jota näkee ensi talvena niin kaupungin kaduilla kuin laskettelurinteissä. Parkan hyvä puoli on sen monikäyttöisyys. Sama trendi koskee muutakin pukeutumista. Vaatteita voi käyttää monissa tilaisuuksissa, vaikka ne olisikin suunniteltu talviseen urheiluun.

Pieniä yksityiskohtia

Lasketteluvaatteisiin on tullut uusia yksityiskohtia käyttömukavuutta ja turvallisuutta kasvattamaan. Harkitut yksityiskohdat ovat osa ulkovaatetrendejä. Yhtenä yksityiskohtana on purjehdusvaatteista tuttu ”life pocket”. Life pocket on eristetty tasku, johon laitettua tavaraa ei pääse kosteus tai kylmä kaltoin kohtelemaan. Taskusta on iloa esimerkiksi kameroiden ja matkapuhelinten käyttäjille, akkujen kestäessä normaalia pidempään.

Myös pimeässä näkyvyyteen on panostettu. Useissa vaatteissa printit ovat heijastavia tai esimerkiksi takin kaulukseen on valittu heijastava kaistale turvaväristä kangasta.

Katso myös

Hyvinvointialueille ei uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025

Yksikään hyvinvointialue ei saa uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025. Hyvinvointialueet voivat kuitenkin jatkaa aiempia investointihankkeita normaalisti, …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x