Käsi kertoo menneisyydestä – kädestä ei ennusteta

Kun ihmiset menevät kädestä tulkintaan, useimmilla on kiihkeä halu saada tietää mitä kaikkea he saavat. Yleensä kiinnostaa mammona, kumppanit, lapset, terveys, onni ja menestys. Siinä vaiheessa ammattikirologi Vieno Puustjärvi viheltää tomerasti pelin poikki ja kertoo mistä kirologiassa oikeasti on kyse.

– Kirologia ei ole ennustamista ollenkaan, sanoo yli 30 vuoden ammattikokemuksella ja 70 vuoden elämänkokemuksella varustettu nainen.

– Ihmisen käsi on kuin nauhuri, joka nauhoittaa elämää sitä mukaa kuin elämämme. Kädestä näkyy koko siihenastinen elämä. Jos ihminen ei muutu, ei muutu käsikään. Jos ihminen muuttuu, muuttuu myös käsi.

Mitä hyötyä?

Aikoinaan Vieno Puustjärvi kiinnostui kirologiasta oman vaikean elämäntilanteensa myötä.

– Menin ensimmäiselle kirologian kurssilleni, koska halusin selvittää, miksi toimintani seurasi tiettyä kaavaa, ja miksi omat tunne-elämän valintani poikkeuksetta johtivat minut tilanteisiin, joissa tulin sekä henkisesti että taloudellisesti hyväksikäytetyksi, muistelee Vieno.

Kursseilta hän sai vastauksen pohdintoihinsa. Sitten tuli aika ja halu auttaa myös muita.

– Minun tehtäväni kädestälukijana on saada asiakas näkemään kokonaiskuva itsestään ja elämästään. Tehtäväni on tuoda esille epäkohdat, jotka ovat hänen onnensa esteet ja neuvoa keinot, jolla esteet voi voittaa.

Puustjärveä kuunnellessa selviää, että ihmiset luulevat tuntevansa itsensä paremmin kuin tuntevatkaan. Loogisesti ajateltuna luullaan, että omat tunteet ja halut ovat omia.

– Suurin osa tunteista ja haluista on jo lapsuudessa meihin ohjelmoitu. Otamme käyttäytymismalleja vanhemmiltamme ja vanhempien odotukset vaikuttavat myös meihin. Tämä kaikki näkyy käsistämme.

Kirologia on yksi tapa oppia tuntemaa itsensä rehellisesti. Hyvä itsetuntemus on avain kohti onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Tiedätkö millainen olet?

Rakkausasiat, ihmissuhteet, työ ja terveys askarruttavat kirologin luo tulijaa, koska edelleenkin ennustaminen sotketaan hanakasti kirologiaan. Toki nämä kaikki edellä mainitut asiat näkyvät käsistä, mutta Puustjärvi katselee käsistä nykytilaa ja miten siihen on päädytty.

Kirologin avulla ihminen ymmärtää tapansa toimia vaikkapa ihmissuhteissaan, jos toimintamalli ei ole johtanut haluttuun lopputulokseen, on korkea aika muuttaa toimintaa. Kun toimii toisin, myös seuraukset ovat erilaisia. Harva näkee rehellisesti oman elämänsä syyt ja seuraukset, tässä kirologi voi olla apuna.

Aivan ensimmäiseksi kirologi tarkastelee käsiä kokonaisuutena, muotoa, väri, joustavuutta, sormia, kukkuloita ja kuoppia. Sen jälkeen tutkaillaan vasta kädenviivoja.

– Etsin hallitsevimman kädenviivan. Vahva sydämenviiva kertoo, että ihmistä hallitsee tunteet ja rakkaus. Vahva päänviiva ilmaisee järjen hallitsevuudesta. Voimakas elämänviiva menee yks yhteen vahvan fyysisen energian kanssa. Jos puolestaan kohtalon viiva on vahvin, henkilölle työn merkitys on suuri.

Kirologiassa on erittäin paljon tietoa myös eri ammatteihin soveltuvuudesta ja terveydestä hyvinkin seikkaperäisesti. Voisi todeta, että ei ole asiaa mitä ei näe käsistä.

Katso myös

Hellerajojen rikkoutuessa kannattaa huolehtia nestetasapainosta

Kesä on myös kuntoilun kulta-aikaa. Hellerajojen paukkuessa kannattaa kuitenkin kiinnittää erityistä huomiota nesteytykseen. Kuumallakin säällä …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x