Vuorokauden ympäri toimiva rakennustarvikeliike avattiin

Nonstop-nimellä kulkeva myymälä Vantaan Petikossa vastaa erityisesti ammattirakentajien huutoon, sillä yhä useammassa rakennushankkeessa työtä tehdään vuoroissa yötä päivää. Valikoima on koottu tarkoin ja se vastaa erityisesti kasvavan korjausrakentamisen tarpeisiin ja on suunniteltu palvelemaan rakennusalan ammattilaisten tarpeita.

– Työelämä ja koko yhteiskunta ovat muuttuneet luonteeltaan yhä enemmän ympärivuorokautisiksi. Ilmiö näkyy myös rakennusalalla. Rakennustarvikeliikkeen palvelujen on kehityttävä asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukana. Haluamme tarjota mahdollisimman hyvää palvelua ammattirakentajille. Aina avoinna oleva myymälä täydentää erinomaisesti palvelupalettiamme. Lisäksi valtakunnallinen myyntipalvelumme on asiakkaille aina avoinna, kertoo Stark Suomi Oy:n toimitusjohtaja Harri Päiväniemi.

STARK investoinut voimakkaasti ammattirakentajien palveluun

Stark otti käyttöön uuden liiketoimintastrategian kolme vuotta sitten. Sen lähtökohtana on ammattiasiakkaan sujuva, ammattitaitoinen ja kattava palvelu. Palvelut ja tuoteryhmät on kohdistettu erityisesti ammattirakentajien tarpeisiin.

Strategian toteutus on lähtenyt menestyksekkäästi liikkeelle. Reilun 560 miljoonan euron liikevaihdolla toimiva Stark on investoinut viimeisen kahden vuoden aikana enemmän kuin kymmeneen aikaisempaan vuoteen. Yritys on uudistanut konseptiaan sekä myymälätasolla että markkinoinnissa. Stark muun muassa avasi syyskuussa 2018 ensimmäisen STARK Rent -konevuokraamon Turkuun. Stark on Suomen ainoa rakennustarvikeketju, jossa koneet voi vuokrata myymälöistä.

Stark tarjoaa myös kattavat logistiset palvelut asiakkaille. Näihin lukeutuvat monipuoliset kuljetus- ja toimitusmuodot. Starkilla on neljä jakelukeskusta, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Stark Suomi on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia, joka on aiemmin avannut vastaavanlaisen 24/7 auki olevan rakennustarvikeliikkeen Tanskaan. Konseptille on ollut jo pidemmän aikaa kysyntää myös Suomessa.

Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia vuodesta 1868. Valtakunnallinen 26 myymälän verkosto sekä verkkokauppa palvelevat ammattilais- ja kuluttaja-asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta ympäri Suomen. Työntekijöitä yrityksellä on noin 1000. STARK Group toimii 5 maassa. Sen liikevaihto on 4,2 mrd. euroa ja henkilökuntamäärä 10 000.

Katso myös

Suomen ja Viron välisen merirahdin vienti kasvoi viime vuonna

Viron merkitys Suomen viennille on kasvanut ja kasvaa tulevaisuudessakin muun muassa Venäjä-kaupan vähentymisen ja pohjois-etelä-suunnan …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x