Valtteri Bottas valitsi uuden SUV-mallin

Williams-Mercedes Formula F1 –tallin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas vaihtoi kotimaassa ajoautoaan ja valitsi nyt uuden, nelivetoisen SUV-luokan coupén. Mercedes-Benz GLE 350 d Coupe luovutettiin Valtterille Helsingissä 1.10.2015.

Lujuutta henkivän SUV- ja keveitä linjoja edustavan coupé-muotoilun liitto miellytti Valtteria ja auton uusimmat turvallisuusjärjestelmät yhdessä nelivetotekniikan kanssa ovat hyödyksi myös talvisilla Suomen teillä.

– Uusi GLE coupé jatkaa uskollisesti Mercedes-Benzin ikonisia coupé-muotoilun periaatteita, mutta rikastettuna SUV-maailmasta peräisin olevilla muotoiluvaikutteilla. Sen jännittävät mittasuhteet edustavat selkeyttä ja yksinkertaisuutta, modernia luksusta parhaimmillaan sekä samalla äärimmäistä urheilullisuutta, Daimlerin muotoilujohtaja Gorden Wagener kiteyttää.

Valtteri Bottas ja Williams-Mercedes-talli

Valtteri jatkoi sopimustaan Williams-kuskina ja koska Mercedes-AMG High Performance Powertrain toimittaa moottorit myös Valtterin työnantajalle Williams-Mercedesille, on Mercedes-Benz luonnollinen valinta myös kotimaassa.

Nastolassa 28.8.1989 syntynyt Valtteri Bottas on ajanut Williamsin F1-autoa vuodesta 2012 lähtien. Tänä vuonna Bottas on ajanut menestyksekkäästi Mercedes-moottorilla varustettua Williamsin F1-autoa tallikaverinaan Felipe Massa.

– Kuluva formulakausi on ollut mielenkiintoinen, ja nyt tähtäämme loppukauden kisoihin viime viikonlopun Japanin kisan 5. sijalta ja valmistajien 3. sijalta haastamalla muut, suunnittelee Valtteri. Seuraava kisa käydään Venäjällä 9.-11.10.2015.

Katso myös

Mopot ja sähköiset liikkumisvälineet poliisin ja Traficomin kevätsyynissä

Poliisi valvoo ensi viikonloppuna 24.-26.5. koko maassa kaksipyöräisten ajoneuvojen rakennetta ja kuntoa, kuljettajien ajokuntoa, suojakypärän …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x