Harppuunakorttelin halli palvelee sataman kävijöitä

Turun linnan naapuriin nousevan Harppuunakorttelin parkkihalli – Harppuunaparkki – on valmis ja aukeaa joulukuun 2017 lopussa autoilijoiden käyttöön, kuten esimerkiksi risteilyvieraille ja Turun linnan asiakkaille.

Harppuunaparkki on korttelin valmistuttua moderni pysäköintikokonaisuus, jossa toteutuu asumisen ja palveluiden vuorottaispysäköinti. Ensimmäisinä vuosina talojen rakentuessa katettu ja valaistu pysäköintihalli tuo risteilyliikenteelle ja linnan vieraille lisän alueen pysäköintiratkaisuihin. Pysäköintihinta on 1€/h ja vuorokauden ylittävä pysäköinti 5€/26h. Alkuvuodesta pysäköintipalvelua laajennetaan sähköauton latauspisteillä ja autopesulalla.

Harppuunakortteli on uniikki tuhannen asukkaan uudiskohde, joka tarjoaa asukkailleen persoonallisia koteja eri elämänvaiheisiin. Rakennusvaiheessa oleva kortteli sijaitsee kivenheiton päästä Turun linnasta. Harppuunakorttelin rakennuttajana toimii Merimieseläkekassa.

Talojen valmistuessa parkkihalli toimii myös asukaspysäköintinä. Ensimmäisen taloparin Asunto Oy Harppuunan Puosun rakentaminen on täydessä käynnissä ja asuinvalmis loppuvuodesta 2018.

– Jos ja kun asuntojen myyntimarkkinat vetävät riittävän hyvin, käynnistämme aina noin 8 kuukauden välein seuraavien talojen rakentamisen. Tarkoituksena on hyödyntää näissä seuraavissa asuintaloissa markkinatietoa ja rakenteellisia ratkaisuja, Merimieseläkekassan projektipäällikkö Matti Jokinen kertoo.

Harppuunan Puosun asuntopohjia on jo nähtävillä. Jokaisesta asunnosta on oma pohjapiirroksensa ja osasta asunnoista 3D-mallinnuksia sekä 360-näkymiä. Myös alustavia pintamateriaalivaihtoehtoja on mahdollista käydä katsomassa Harppuunakorttelin verkkosivuilla.

Katso myös

Vuonna 2026 vastuu toimivista palovaroittimista on taloyhtiöillä

Pelastuslain uudistus tuo muutoksen, joka koskettaa myös vanhoja rakennuksia. Aiemmin palovaroittimet ovat olleet taloyhtiön vastuulla …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x