Suosituimmat matkakohteet löytyvät Espanjasta

Berliini, Barcelona ja Bangkok ovat suomalaisten vuoden 2015 suosituimpien lomakohteiden listalla. Haetuimpiin kohteisiin kuuluu niin kotoisia eurooppalaisia kaupunkikohteita kuin aurinkoisia kaukokohteitakin.

Suomalaisten vuoden 2015 suosikkikohteet sijaitsevat sekä Euroopan sisällä että sen ulkopuolella. Espanjan lomakohteet ovat ehdottomia ykkösiä. Ensimmäisenä listalla on Malaga ja toisena Barcelona. Näiden lisäksi myös perinteiset kaupunkilomat kiinnostavat, sillä listalle ovat päässeet myös ikivihreät suosikit, kuten Lontoo, Berliini, Tukholma, Amsterdam ja Rooma. Kaukokohteista eksoottinen Bangkok sekä vauhdikas New York ovat myös löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin.

Suomalaisten haetuimmat kohteet viime vuoden ajalta paljastavat kaksi erilaista matkailutrendiä, suomalaiset matkustavat useimmiten joko lämmön tai kaupunkiseikkailuiden perässä. Vaikeasta taloustilanteesta huolimatta suomalaiset matkustavat yhä mielellään sekä lähelle että kauas.

Kymmenen haetuinta kohdetta vuonna 2015: Malaga, Barcelona, Lontoo, Bangkok, Berliini, Helsinki, New York, Tukholma, Amsterdam ja Rooma. Matkahakukone momondo.fi listasi suomalaisten haetuimmat matkakohteet kuluneelta vuodelta.

Malaga illalla.
Malaga illalla.

Katso myös

Hyvinvointialueille ei uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025

Yksikään hyvinvointialue ei saa uutta lainanottovaltuutta vuodelle 2025. Hyvinvointialueet voivat kuitenkin jatkaa aiempia investointihankkeita normaalisti, …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x