Ibiza CUPRA päivittäiseen käyttöön

Kompaktia Ibiza CUPRAA markkinoidaan täydellisenä urheiluautona päivittäiseen käyttöön. 1,8-litrainen nelisylinterinen TSI-moottori kiihdyttää auton 0-100 km/h 6,7 sekunnissa ja antaa huippunopeutta 235 km/h.

SEATEnsimmäisen sukupolven SEAT Ibiza CUPRA tuli markkinoille vuonna 1996. Tarina jatkuu nyt CUPRA -mallilla, jossa on tehoa 141 kW (192 hv), XDS elektroninen tasauspyörästön lukko, tehokkaat jarrut ja ajoprofiilin valintamahdollisuus säädettävällä iskunvaimennuksella. Vääntömomentti on 320 Nm, joka on käytettävissä kierroslukualueella 1 450 – 4 200 r/min. Näkyvyydestä huolehtii kaksoisksenon-ajovalot, led-päiväajovalot ja led-takavalot.

Ibiza CUPRASEAT on julkaissut uuden sovelluksen älypuhelimeen ladattavaksi. SEAT Drive App on kehitetty SEAT Full Link- ja MirrorLink-sovellusten käyttäjille. Nämä sovellukset välittävät tiettyjä älypuhelimen applikaatioita radion tai navigointijärjestelmän näyttöruutuun ja tekevät puhelinsovellusten käytön helpoksi – ja ennen kaikkea turvallisemmaksi – myös ajon aikana. Sovelluksia, kuten ”missä autoni” -toimintoa, voidaan käyttää auton ulkopuolella. MirrorLink on yhteensopiva toistaiseksi vain Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimien kanssa. Samsung-mobiililaitteen kanssa käytettäväksi tarjotaan sovellusta, jonka avulla voidaan käyttää MirrorLink-palveluja.

CUPRA on tarjolla kolmiovisena Ibiza SC -versiona hintaan 24 188,94 euroa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuoden vaihteessa.

Katso myös

Sähköautojen julkisessa latausinfrassa näkyy kehitystä

Sähkökäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja palveleva latausinfrastruktuuri laajenee jatkuvasti. Raskaille ajoneuvoille soveltuvan latausinfrastruktuurin ja myös vetytankkausasemien …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x