Ibiza CUPRA päivittäiseen käyttöön

Kompaktia Ibiza CUPRAA markkinoidaan täydellisenä urheiluautona päivittäiseen käyttöön. 1,8-litrainen nelisylinterinen TSI-moottori kiihdyttää auton 0-100 km/h 6,7 sekunnissa ja antaa huippunopeutta 235 km/h.

SEATEnsimmäisen sukupolven SEAT Ibiza CUPRA tuli markkinoille vuonna 1996. Tarina jatkuu nyt CUPRA -mallilla, jossa on tehoa 141 kW (192 hv), XDS elektroninen tasauspyörästön lukko, tehokkaat jarrut ja ajoprofiilin valintamahdollisuus säädettävällä iskunvaimennuksella. Vääntömomentti on 320 Nm, joka on käytettävissä kierroslukualueella 1 450 – 4 200 r/min. Näkyvyydestä huolehtii kaksoisksenon-ajovalot, led-päiväajovalot ja led-takavalot.

Ibiza CUPRASEAT on julkaissut uuden sovelluksen älypuhelimeen ladattavaksi. SEAT Drive App on kehitetty SEAT Full Link- ja MirrorLink-sovellusten käyttäjille. Nämä sovellukset välittävät tiettyjä älypuhelimen applikaatioita radion tai navigointijärjestelmän näyttöruutuun ja tekevät puhelinsovellusten käytön helpoksi – ja ennen kaikkea turvallisemmaksi – myös ajon aikana. Sovelluksia, kuten ”missä autoni” -toimintoa, voidaan käyttää auton ulkopuolella. MirrorLink on yhteensopiva toistaiseksi vain Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimien kanssa. Samsung-mobiililaitteen kanssa käytettäväksi tarjotaan sovellusta, jonka avulla voidaan käyttää MirrorLink-palveluja.

CUPRA on tarjolla kolmiovisena Ibiza SC -versiona hintaan 24 188,94 euroa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuoden vaihteessa.

Katso myös

Poliisi tapasi pikkujoululiikenteestä lähes sata rattijuopumuksesta epäiltyä

Rattijuopumuksesta epäiltyjä henkilöitä jäi kiinni lähes sata, kun poliisi valvoi pikkujoululiikennettä tehostetusti koko maassa 24.–26.11.2023. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x