Uusi älykello hyödyntää suomalaista huipputeknologiaa

Matkapuhelinvalmistaja Honor panostaa tänä vuonna Suomen markkinoilla puhelimien lisäksi voimakkaasti myös muihin älylaitteisiin. Vuoden ensimmäinen lanseeraus on Honor MagicWatch 2 -älykello, joka tulee myyntiin 30. tammikuuta. 

– Honorin tavoitteena on tulla maailman johtavaksi teknologia-alan brändiksi. Älykellojen markkinat kasvavat jatkuvasti ja haluamme olle kilpailussa mukana tarjoamalla huipputeknologialla varustettuja tuotteita eri hintakategorioihin. Tämän vuoksi myös Honor MagicWatch 2:sta on saatavilla eri versioita, Honorin Suomen maajohtaja Hugo Hu kertoo.

Älykellon teknologian taustalla suomalainen yritys

Honor MagicWatch 2:n avainominaisuuksia ovat pitkä akunkesto sekä kattavat harjoittelun ja palautumisen seurantaan keskittyneet ominaisuudet. Harjoittelun seurannassa kello hyödyntää suomalaisen, sykeanalytiikkaan keskittyneen Firstbeat Technologies Oy:n teknologiaa. Firstbeatin analytiikan avulla kellon käyttäjä saa selville muun muassa maksimaalisen hapenottokykynsä ja voi seurata harjoittelun kuormittavuutta niin yksittäisen treenin osalta kuin pidemmälläkin aikavälillä.

– Kuormituksen ja palautumisen oikea tasapaino on tärkeää, oli sitten kuntoilija tai tavoitteellisempi treenaaja. Kellosta löytyvien Firstbeatin ominaisuuksien avulla käyttäjä näkee yksilöllisesti, miten rankkoja harjoitukset ovat ja miten kauan tarvitsee palautua. Kello kertoo myös, mihin suuntaan kunto on kehittymässä, tarvitaanko lisää rasitusta vai pitäisikö vähän hellittää, sanoo Firstbeat Technologies Oy:n liikuntafysiologi Johanna Toivonen.

Honorin uusi älykello pystyy seuraamaan, tallentamaan dataa ja antamaan palautetta jopa 15 eri urheilulajista. Kello sisältää 13 eri juoksuohjelmaa, aloittelijasta ammattitason harjoittelemiseen, ja tarjoaa apuja unenlaadun ja stressin seurantaan, sekä reaaliaikaisen sykkeen mittaamiseen.

Kello on saatavilla 42 millimetrin ja 46 millimetrin kellotauluilla. Isompi versio on saatavilla Flex Brown – ja Charcoal Black -väreissä, kun taas pienemmän kellon värivaihtoehdot ovat Sakura Gold ja Agate Black. Kellojen hinnat ovat 179 ja 199 euroa.

Katso myös

Suomen ja Viron välisen merirahdin vienti kasvoi viime vuonna

Viron merkitys Suomen viennille on kasvanut ja kasvaa tulevaisuudessakin muun muassa Venäjä-kaupan vähentymisen ja pohjois-etelä-suunnan …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x