Sähköpotkulaudat pysyvät liikenteessä talvellakin

Sähköpotkulautayritys valmistautuu lähestyvään talveen erilaisten toimenpiteiden, kuten aluerajoitusten avulla. Toimenpiteillä halutaan varmistaa kaupunkilaisille mahdollisuus kulkea sähköpotkulaudoilla turvallisesti läpi talven.

Tuleva talvi on yritykselle ensimmäinen Suomessa ja lumiseen talveen valmistaudutaan erilaisin toimin.

– Miljoonat käyttäjät ovat tottuneet ratkaisemaan liikkumishuolensa sähköpotkulaudoilla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan palvelua kaupunkien keskustoissa myös talvikuukausien aikana – kuitenkin uhraamatta turvallisuutta tai käyttökokemusta, kertoo Voin markkinointipäällikkö Mathias Soini.

Erityisen lumisena aikana lautoja ei pidetä liikenteessä. Laudat voi deaktivoida muutamassa minuutissa ja kerätä ne pois. Sääolosuhteiden vaatiessa ajoalueita rajoitetaan kaupunkien keskustoihin ja alueille, joilla tiet ovat sulat katulämmityksen ansiosta.

Sähköpotkulautoja huolletaan aktiivisesti ympäri vuoden. Talvikuukausina kiinnitetään entistä enemmän huomiota jokaisen sähköpotkulaudan säännölliseen testaamiseen ja turvallisuusvaatimuksiin. Uusi lautamalli soveltuu entistä paremmin talviliikenteeseen isompien pyöriensä ja kehittyneempien jarrujensa ansiosta.

Talvikuukausina tapahtuvista muutoksista tiedotetaan käyttäjille mobiilisovelluksen kautta. Lisäksi käyttäjiä opastetaan, miten muuttuvat sääolosuhteet vaikuttavat laudoilla ajamiseen, ja miten niillä voi ajaa turvallisesti. Toiminta jatkuu niin kauan, kuin se on sääolosuhteet huomioiden turvallista.

Yrityksen sähköpotkulaudat ovat käytössä Pohjoismaissa jo 16 kaupungissa. Kokemusta talviajosta on viime vuodelta Ruotsista, jossa edeltävä talvi oli erityisen kylmä.

– Kokeilimme palveluamme Tukholmassa onnistuneesti viime talvena, ja sähköpotkulaudat olivat poissa käytöstä vain kuutena päivänä, kertoo Soini.

Katso myös

Onko koirasi ilmoitettu rekisteriin?

Koirien tunnistusmerkintä ja rekisteröinti ovat olleet pakollisia tammikuusta 2023 alkaen. Jos koiran haltija ei ole …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x