Eerik Pietarinen Rallin SM-sarjaan

Viime kaudella rallin Suomen mestaruussarjassa vauhdillaan säväyttänyt 24-vuotias Eerik Pietarinen jahtaa alkavalla kaudella menestystä sarjan pääluokassa TGS-tiimin ŠKODA Fabia R5-autolla. Nuorta lupausta ajattavan Toni Gardemeisterin luotsaaman tiimin uutena yhteistyökumppanina on ŠKODA-jälleenmyyjiin kuuluva Veho.

Autourheilu on kovassa nosteessa. Rallin MM-sarjan pääluokissa kilpailee lähes ennätysmäärä suomalaiskuljettajia. TGS Worldwide teamin ja Vehon yhteistyön taustalla on rallin voimakkaasti kasvavan kiinnostuksen hyödyntäminen.

TGS haluaa auttaa nuorta kuljettajaa eteenpäin urallaan

Urallaan yhteensä 112 MM-rallia ajanut Toni Gardemeister huolehtii yrityksensä TGS Worldwiden merkeissä Eerik Pietarisen ŠKODA Fabia R5-auton ylläpidosta ja huollosta kilpailuiden aikana. Alkava kausi on Tonin tiimille ensimmäinen täysi kausi Ralli SM-sarjassa. Kyse on samalla toiminnan laajentumisesta, sillä TGS Worldwiden toiminta MM- ja Euroopan mestaruussarjan ralleissa jatkuu kuten aikaisemminkin. Oman uransa jälkeen Toni on myös auttanut useita nuoria kuljettajia urallaan eteenpäin. Tätä kautta TGS Worldwide on saanut vahvan aseman ŠKODA Motorsportin luottotiiminä.

– Eerik todella säväytti viime vuoden lopulla suorituksellaan Škodamme kanssa Tampereella. On todella innostavaa saada jatkaa hänen kanssaan yhteistyötä koko kauden mittaisen uuden projektin kanssa. Samalla saamme seurata läheltä hänen kehitystään urheilijana ja antaa oman panoksemme Eerikin ja Juhanan tulevaisuuden menestyspolun tasoittamiseksi, sanoo Toni Gardemeister.

SM2-luokan mestari vaihtaa pääluokkaan

Eerik Pietarinen – Juhana Raitanen voittivat päättyneellä kaudella ensiyrittämällä SM2-luokan mestaruuden. Nyt on aika siirtyä sarjan pääluokkaan.

– Alkava kausi tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen. Sarjassa on paljon kovia nimiä. Kokeneista R5-autoilla ajavista kuljettajista ennakkoon kovin kilpailu mitaleista varmaan käydään Teemu Asunmaan, Juha Salon ja Marko Männyn kesken. Meidän lisäksemme mukaan tulee pakkaa uutena kuljettajana sekoittamaan myös SM3-luokassa viime vuonna hyvin ajanut Emil Lindholm. Luonnollisesti tavoitteemme on mestaruus, mutta katsotaan nyt mitä kausi tuo tullessaan, Eerik Pietarinen pohtii alkavan kauden lähtökohtia.

Katso myös

Pahoinpitelyistä epäillyt yhä nuorempia

Pahoinpitelyistä epäillyn yleisin ikä on laskenut edellisen kolmen vuoden aikana selvästi aiemmasta. Vuosina 2021–2023 epäillyn …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x