Näe kyberhyökkäykset realiajassa!

Kuka pommittaa ketä? Technologies Ltd on julkistanut ThreatCloud World Cyber Threat Map -kartan, joka näyttää maailmassa meneillään olevat kyberhyökkäykset havainnollisesti ja reaaliajassa.

Kartta saa tietonsa Check Pointin ThreatCloudTM-palvelusta. Threat Cloud on maailman laajin kyberhyökkäystietoa keräävien tietoturvasensoreiden verkosto. Se tunnistaa miljoonia haittaohjelmia päivässä, ja sen tietokanta sisältää tiedot yli 250 miljoonan osoitteen bottitilanteesta, yli 11 miljoonasta tunnistetusta viruksesta ja yli 5,5 miljoonasta saastuneesta verkkosivusta.

Check Pointin kyberuhkakartta näyttää päivittäin hyökkäysten lähtö- ja kohdemaat Top 10, hyökkäysmäärät hyökkäystyypeittäin ja kokonaismäärän, sekä yleisimmät hyökkäystyypit viikoittain ja kuukausittain maan mukaan.

Suomea pommitettiin huhtikuun aikana useimmin Ranskasta, mutta suomalaiset häiriköivät myös toisiaan, viime viikon aikana valtaosa epäilyttävästä liikenteestä lähti kotimaisista osoitteista. Valtaosin kyse oli bottiviestinnästä.

– Kyberhyökkäysten nopeutta ja määrää voi olla vaikea käsittää. Toivomme, että kartta auttaa yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään, miten nopeassa liikkeessä kyberuhkien kenttä on. Pystymme tarjoamaan yksityiskohtaisempaa tietoa kuin mikään muu tietolähde, koska palvelu käyttää Check Pointin asentamilta tietoturvalaitteilta kerättyä reaaliaikaista tietoa, kertoi Check Pointin markkinointijohtaja Marie Hattar Amsterdamissa, jossa pidettiin Check Pointin suuri vuosittainen koulutustapahtuma.

Check Point tarjoaa kyberuhkakartan kaikkien käyttöön. Yhtiön asiakkaat voivat käyttää samaan tietoon perustuvaa ThreatCloud-palvelua ja Check Pointin Next Generation Threat Prevention -ratkaisua suojautuakseen hyökkäyksiltä. Nopea ja reaaliaikainen tieto on tehokkaan suojautumisen edellytys.

ThreatCloud World Cyber Threat Map löytyy täältä:  https://www.threat-cloud.com/ThreatPortal/#/map

threatcloud-map-kuva

Katso myös

juoko kissa

Juoko kissasi tarpeeksi vettä

Nesteytys on tärkeää, myös kissoille. Kissa on alun perin aavikkoeläin, joka sai tarvitsemansa nesteen ruoasta. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x