Spotify integroidaan autoihin

Volvo on ensimmäinen autonvalmistaja, joka integroi erittäin suositun Spotify-suoratoistopalvelun globaalisti uusiin autoihinsa, alkaen uusista Volvo XC90-, S90- ja V90-malleista tänä keväänä.

Ruotsalainen autonvalmistaja on työskennellyt läheisesti suositun musiikin suoratoistopalvelun kanssa varmistaakseen luonnollisen ja tutun käyttöliittymän autoissa. Integrointi hyödyntää Spotifyn kehutuimpia ominaisuuksia ja käyttää suurta tablettimaista kosketusnäyttöä uusissa XC90-, S90- ja V90-malleissa. Musiikin suoratoistoon tien päällä ei siis tarvita erillistä älypuhelinta.

– Kaikki Spotifya käyttävät tietävät, kuinka erinomaisesta palvelusta on kyse – suosikkimusiikkisi on kuunneltavissa kaiken aikaa. Voit yhä toistaa musiikkia Spotify-älypuhelinsovelluksesta autossasi tai käyttää auton omaa sovellusta, joka sisältää kaikki suosikkisoittolistasi, -artistisi ja -albumisi, kertoo Volvon markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Spotifyn käyttö edellyttää Premium-tilausta. 30 päivän koejakso on tarjolla palvelun uusille asiakkaille. Sovellus on Volvon omistajien käytettävissä kaikissa maissa, joissa Spotify on tarjolla. Integroitu Spotify-sovellus sisältää Spotify Connect -toiminnon, jonka avulla matkustajat voivat käyttää mobiililaitteita Spotify-autosovelluksen kaukosäätiminä ilman, että laitteita tarvitsee liittää autoon. Tällä hetkellä Spotify on käytettävissä Volvo -autoissa Bluetoothin tai Apple CarPlayn kautta.

Katso myös

Painavammat ja vuokrattavat sähköpotkulaudat on pakko vakuuttaa

Liikennevakuutuslain ajoneuvon määritelmää muutetaan. Muutoksen myötä vakuutettavaksi tulevat 1.6.2024 lähtien ajoneuvot, jotka painavat yli 25 …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x