Uutisotsikot

Tiger Woodsin kallis avioero

Tiger Woodsin valtavat erovelat maksamatta

Tiger Woods erosi Elin Nordegrenistä vuonna 2010. Hänen erovelat ovat edelleen osittain suorittamatta. Eron yhteydessä sovittiin Woodsin rahallisista korvauksista Nordegrenille. Palm Beach Post-lehden mukaan golfari ei ole vielä hoitanut kaikkia velvollisuuksiaan. Woods on ex-vaimolleen velkaa 54 miljoonaa dollaria. Summan pitää tipahtaa Nordegrenin tilille vajaan vuoden sisällä tai miehen omaisuus on vaarassa.Sopimukseen on kirjattu, että Woods menettää hulppean huvilansa Floridasta, ellei maksu tule ajoissa. Woodsin omaisuus on arvioitu noin 600 miljoonan dollarin arvoiseksi, joten suorituksen ei luulisi olevan ylitsepääsemätön este. Jenkkigolfarin ura on kuitenkin laskusuunnassa.

Golftähti on yhä velkaa Nordegrenille 54 miljoonaa dollaria eli 47 miljoonaa euroa. Velka on maksettava 15. tammikuuta 2016 mennessä tai muuten Woods menettää luksushuvilansa.

Viime vuosina Woodsilla on ollut peliurallaan vaikeampaa. Mm. selkävaivojen vuoksi hän on pystynyt pelaamaan harvakseltaan, ja viime vuonna hän tienasi vain vajaat 88 000 euroa.

Katso myös

Hammasröntgen voi paljastaa sepelvaltimotaudin

Kaulavaltimon kalkkeuma kertoo edenneestä valtimokovettumataudista, johon voi liittyä krooninen sepelvaltimotauti ja joka voi johtaa kuolemaan. …