Syksy tulee – onko vaatekaappisi valmis?

Tänä vuonna kesän pastellit näkyvät myös syksyn muodissa – vain hieman tummempina sävyinä. Kesätyylin voi siis helposti päivittää syksyyn pidemmillä hameilla, pehmeillä neuleilla ja ihanilla huiveilla. Syksyn mallistoissa nähdään myös uusia värejä ja koristeellisia kuvioita, kuten paisleyta.
– Olemme tottuneet näkemään syksyisin tummempia värejä, mutta tänä vuonna trendiväreissä nähdään myös talvisia pastellisävyjä, joista erityisen vahvassa roolissa ovat vanha roosa ja raikas mintunvihreä, sanoo Cornelia Broqvist, Klingelin pohjoismaiden markkinointivastaava.

pastellinainenLaura Kentin rennon urheilullisen malliston talvipastellit saavat kesän jatkumaan pidempään. Syksyn mallistoissa nähdään kuitenkin myös metallivärejä, harmaata ja antrasiittia, hyvänä esimerkkinä paljettisomisteltu svetari. Klassisten syysvärien ystäville voimme kertoa, että  vihreä, punainen, petroli, musta ja sininen löytyvät syksyn väripaletista sekä kirkkaina että tummempina sävyinä.
– Mallistomme on rakennettu selkeisiin väriteemoihin, mikä helpottaa uusien vaatteiden yhdistämistä jo ennestään vaatekaapista löytyviin suosikkeihin, sanoo Cornelia Broqvist.

 Muotia kaikkiin tilanteisiin

Alkusyksyn viileiden aamujen ja lämpimien päivien tasapainottaminen onnistuu helpoimmin kerrospukeutumisella. Laura Kentin pitkä neuletakki on sekä tyylikäs että käytännöllinen ja se sopii hyvin yhteen saman malliston intarsiakuvioidun paidan kanssa. Asun kuin asun voi helposti piristää trendikkäällä huivilla, joka myös lämmittää mukavasti.
pastellinainentalviPaolan mallistosta löytyvä mintunvihreä neuletakki on helppo yhdistää syyskukilla kuvioituun paitaan ja se sopii hyvin ensimmäisiin lomanjälkeisiin työpäiviin.
Juhlavampiin tilanteisiin sopii kauniisti kukkakirjailtu pusero ja nilkkapituinen pliseerattu hame. Hametta, kuten myös monia valikoiman housuja, on saatavissa myös lyhyissä ko’oissa. Juhla-asuun yhdistettynä huivin voi asetella kauniiksi asusteeksi harteille.
Kesän boheemitrendi jatkuu myös syksyn muodissa ja se näkyy muun muassa neuleissa, jotka sopivat niin kahvitteluun ystävien kesken kuin syyskävelyllekin.

Mukavia syyskenkiä

Ilmojen viiletessä tulee väistämättä aika, jolloin kesäsandaalit laitetaan talviteloille ja jalkaan vaihdetaan syyskengät. Klingel tarjoaa laajan valikoiman kenkiä, joiden lesti antaa jaloille mukavasti tilaa. Perinteiset mallit saavat seuraa Liva Loopin ja Ca’d’Oron trendiuutuuksista.Kenkämallistosta löytyy sekä kapeita että leveitä lestejä sekä monia vaihtoehtoja erityisesti ongelmajaloille.
kengät

– Kenkävalikoimissamme mukavuus on etusijalla, sillä kipeistä jaloista kärsiville mukavien kenkien löytäminen on erittäin tärkeää, sanoo Cornelia Broqvist.

Katso myös

Pahoinpitelyistä epäillyt yhä nuorempia

Pahoinpitelyistä epäillyn yleisin ikä on laskenut edellisen kolmen vuoden aikana selvästi aiemmasta. Vuosina 2021–2023 epäillyn …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x