Ford Mustang myynnissä Euroopassa

Interaktiivisen videon avulla voit kokea uuden Ford Mustangin sen kiitäessä ympäri legendaarista Silverstonen kilparataa Isossa-Britanniassa. Ammattikuljettaja Paul Swift ajoi Mustangia 2,6 kilometrin mittaisella National Circuit -radalla Silverstonessa, jossa pidetään myös F1-sarjan Britannian Grand Prix -osakilpailu.

ford mustang 5.0Silverstonen radalla viistoperäisen 5.0 litraisella V8-moottorilla varustellun Mustangin kanssa kuvattu video tarjoaa mahdollisuuden kääntää kuvakulmaa auton sisältä hiiren tai kursorin avulla. Videopelien tapaan voit vaihtaa kuvakulmaa helikopteri- tai etupuskurikameraan, nähdä Mustangin sijainnin radalla ja katsoa nopeus- tai kierroslukumittaria.

Mustang-videon online-version katselijat aloittavat klikkaamalla auton ikonista poni-symbolia ja start-painiketta. Kameraa säädellään nuolinäppäinten, kosketuslevyn tai hiiren avulla. Helikopterin kuvaa klikkaamalla saa ilmakuvan näkyviin, ja Mustangin kojelautaa klikkaamalla saa näkymän auton etusäleikön kohdalta.

– Halusimme, että kaikki voivat kokea V8-moottorilla varustellun Mustangin kovassa vauhdissa hyvällä radalla, sanoo Mark Truby (Vice President, Communications & Public Affairs, Ford of Europe). Kuvakulma on täysin katsojan hallittavissa. Katsojat voivat katsella mistä suunnasta tahansa aivan kuin olisivat Mustangin ohjaamossa, vaihtaa ylhäältä kuvattuun drone-kuvakulmaan tai seurata auton vauhtia ja kierrosnopeutta.

– Kuvamateriaali 80 sekunnin mittaista videota varten kuvattiin yhden päivän aikana kuuden auton sisälle sijoitetun GoPro-kameran sekä drone-kameran ja etupuskurikameran avulla. Sen jälkeen materiaali editoitiin huolellisesti, jotta saatiin aikaan saumaton panoraama.

ford mustang s550Ford Mustang on ensimmäistä kertaa myynnissä Euroopassa auton 50-vuotisen historian aikana. Auton saa joko 5.0 litran V8-moottorilla, joka tuottaa 421 hevosvoiman tehot ja 530 Nm:n vääntömomentin, tai polttoainetehokkaammalla 2.3 litran EcoBoost-moottorilla, joka tuottaa 317 hevosvoiman tehot ja 432 Nm:n vääntömomentin.

Ford Mustang saapuu Suomeen kesällä Fastback ja Convertible -malleilla. Se on saatavana kuusivaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla.

Ennakkomyyntihinnat ovat:
2,3 l EcoBoost: alkaen 55.611,57 € (autoveroton hinta 38.900 € + arvioitu autovero CO2-päästöillä 179 g/km 16.711,57 €). Ford Mustang-malliston CO2-päästöt 179–306 g/km ja EU-yhdistetty kulutus 8,0–13,6 l/100km.
5,0 l V8: alkaen 76.839,88 €.

ford mustang gt

Katso myös

Keski-ikäiset naiset haluavat kasvattaa voimaa

Yhä useampi keski-ikäinen nainen haluaa nykyään treenata voimaharjoittelua ja osa myös isojen painojen nostamista. Miesten …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x