Poliisi tutkii Helsingin keskustassa tapahtunutta ampumistapausta

Helsingin poliisin rikostutkintayksikkö on tutkinut Helsingin keskustassa 26.4. osoitteessa Antinkatu 1 noin kello 04 tapahtunutta ampumistapausta.

Esitutkinnan mukaan tapahtumat olivat saaneet alkunsa ravintola Ihkussa, missä 54-vuotiaalle miehelle ja työpaikkaseurueen jäsenelle oli tullut suusanallista riitaa.

Arviolta vajaan puolen tunnin kuluttua eli klo 04 aikaan työpaikkaseurue ja 54-vuotias mies olivat tavanneet ravintolan ulkopuolella. Kuulustelukertomukset ravintolan ulkopuolisista tapahtumista ovat ristiriitaisia. Tapahtumasta on valvontakameratallenne.

Todennäköisesti ravintolassa tapahtuneeseen riitatilanteeseen oli liittynyt hyvin pieni töniminen, mutta asia oli sovittu ravintolassa. Ravintolan ulkopuolella 54-vuotias mies oli yllättäen ottanut esiin hänellä mukana olleen luvallisen pienikaliiberisen aseen. Aseenkäyttötilanteen aikana piippu oli osoittanut kohti paikalla olleita henkilöitä. Tämän jälkeen mies oli ampunut maahan yhden laukauksen, jonka jälkeen paikalla olleet henkilöt poistuivat.

Epäiltynä oleva 54-vuotias mies on pidätettynä henkeen ja terveyteen kohdistuneesta rikoksesta. Rikosnimikkeet tulevat täsmentymään tutkinnan kuluessa. Henkilö tullaan vapauttamaan, kun tarvittavat esitutkintatoimenpiteet on saatu suoritettua. Poliisi ei vahvista miehen henkilöllisyyttä, mutta julkisuudessa olleiden tietojen mukaan kyseessä on perussuomalaisten kansanedustaja Timo Vornanen.

Katso myös

Turun Pernossa tapahtunutta puukotusta tutkitaan kahtena murhan yrityksenä

Turun Pernossa toukokuun alkupuolella tapahtuneen väkivallanteon esitutkinta on edennyt. Tilanteessa kahta aikuista miestä lyötiin teräaseella …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x