Maskit ovat hygieniateatteria – hysteriaa ja petosta kansalaisia kohtaan

On järkyttävää nähdä joukkosielujen uskovaisuus pseudotiedettä kohtaan, kunhan valtionhallinto vain tarpeeksi markkinoi kuvitelmia. Nyt olisi jo korkea aika parantaa kansalaiset maskipsykoosista, joka on vakava psyykkinen sairaus. Poliitikkojen ja varsinkin viroissa olevien pitäisi kertoa kansalle tosiasiat. Faktahan on, että hallinnon oli pakko keksiä jokin kansaa yhdistävä toiminta ja hyvesignalointi, koska kukaan ei pystynyt tekemään mitään järjellistä.

Vallan pönkittämiseksi ja ylläpitämiseksi tarvittiin maskit. Niillä luotiin vaikutelma, että poliittinen johto kykenisi tekemään jotain. Kyseessähän oli ja on vain arvoton näytelmä, jota ei vieläkään voi lopettaa, ettei aleta kyselemään kummia. Lisäksi maskeista muodostui koronapsykoosiin vajonneelle lammaslaumalle yhteinen kasvomerkki hyveellisyydestä ja taistelutahdosta tuntematonta pahaa vastaan. Tärkeää oli hallinnon suositus, joten hyveellisyyden lisäksi olet yhteisellä asialla sekä taistelutahtoinen ja isänmaallinen.

Maski ei suojaa virukselta millään tavoin

Maskeista on olemassa faktatietoa, jota poliitikot eivät voi kertoa. Hehän eivät voi sanoa, että olivat kykenemättömiä tekemään mitään ja suuri maskiteatteri oli vain huijaus. Marketeissa olevat paperinpalaset eivät suojaa mitenkään. Osa maskeista on luokiteltu mm. EU standarnin mukaisesti, jossa lyhennys FFP tulee sanoista Filtering Face Piece. Luokitus määrittelee kuinka suuren osan erilaisista ilmassa leviävistä hiukkasista maski suodattaa.

Esimerkiksi koronapandemian aiheuttaneiden SARS-CoV-2-virusten läpimitta vaihtelee hieman, mutta keskimäärin niiden koko on noin 0,1 mikrometriä, kuten influenssavirustenkin.

FFP-suojaimet suodattavat hengitysilmasta suurikokoisia hiukkasi seuraavasti:

  • FFP1 (0,3 mikronia 80 %:n suodatus)
  • FFP2 (0,3 mikrometriä 94 %:n suodatus)
  • FFP3 (0,3 mikrometriä 99 %:n suodatus).

Edellä mainituista maskeista mikään ei suodata koronavirusta, jonka koko on noin 0,1 mikrometriä.

Suodatinstandardit N95 ja KN95 vastaavat standardia FFP2. FFP2 takaa 94 %:n suodatuksen, mutta N95 takaa 95 %:n suodatuksen yli 0,3 mikrometrin hiukkasille.

UNMASKED 2021 tutkimus maskeista

Maskeista on tehty useita tutkimuksia, mutta ei ainuttakaan jossa todettaisiin niiden antavan suojaa viruksia vastaan tai estävän niiden leviämistä. Laaja tutkimus, jossa on yli 400 lähdeviitettä on jäänyt vähälle huomiolle. Alla lainauksia tutkimuksen yhteenvedosta ja linkki tutkimukseen, joka kannattaa lukea ja varsinkin arvioida lähteitä.

”Toinen ryhmä on maskien puolella ja heidän kantansa on syntynyt tehokkaan mainoskampanjan ansiosta. Toinen ryhmä on ollut alusta asti oikeassa –
maskit ovat tehottomia, mutta perustelut pohjautuvat toisinaan virheelliseen tietoon.

Maskien ominaisuuksien lisäksi olennaisia tekijöitä arvioidessa tehokkuutta ovat tartunta-annos, pisaroiden ja partikkelien leviäminen, tartuntatilanteet, ilmaantuvuus, pisaratartunnan todennäköisyys, maskin käyttötavat, terveyshaitat, rasite ympäristölle, tuotannon hinta ja inhimillinen kärsimys, sekä maskin symbolinen merkitys osana hygieniateatteria ja hysteriaa.

Laaja katsaus tutkimuksiin kasvosuojuksista ja hygieniakäytännöistä sekä poikkitieteellinen analyysi osoittavat järjestelmällisesti maskien, visiirien, muoviseinien, desinfioinnin ja tehostetun puhdistamisen olevan merkityksettömiä toimia virusepidemian ehkäisyssä. Maskin universaalille käytölle sairaaloissa ei löytynyt tieteellisiä perusteita. Maski on joko tehoton tilanteissa, joissa tartunta tulee tai muutoin täysin turha varuste.

Kasvosuojaimista on lukuisia terveyshaittoja

Miljoonat saattavat kärsiä maskin aiheuttamasta uupumusoireyhtymästä. Maski muuttaa hengitystapaa, lisää kuolleen tilan määrää keuhkoissa sekä altistaa syöpää ja sairauksia aiheuttaville kemikaaleille. Lasten painostaminen maskin käyttöön on erityisen vahingollista ja eettisesti tuomittavaa, sillä lapsi tarvitsee monin verroin aikuista enemmän happea. Kasvottomuus vaarantaa vauvojen ja lasten kehityksen: kognitiiviset kyvyt ja kommunikointi voivat häiriintyä, jos ilmeitä tai huulien liikkeitä ei näe.

Maskimandaatit sekä median ja viranomaisten lietsomat pelkokuvat ovat kiihdyttäneet massahysteriaa ja mielenterveyden ongelmia. Väkivallan uhka on kasvanut palvelualalla ja vähittäiskaupassa, jossa työntekijöistä on tehty ”maskipoliiseja”.

Maskeista on tullut uusi saasteen muoto

Kulutamme 129 miljardia kasvomaskia kuukaudessa, joista 3 % päätyy luontoon. Vuonna 2020 valmistettiin 52 miljardia suojainta – alle puolet kuukausittaisesta tarpeesta. Kysyntä on lisännyt lapsityövoiman määrää Aasiassa, jossa tuotanto on paikoin 10-kertaistunut. Suojavaatemarkkinan arvo kasvoi vuodessa 210-kertaiseksi 137 miljardiin euroon. Poliittista korruptiota ja väärinkäytöksiä esiintyy runsaasti. Syksyllä 2020 rikollisten tai epäeettisten hankintasopimusten yhteisarvo oli 920 miljoonaa euroa. Satoja miljoonia viallisia, väärennettyjä tai heikkolaatuisia maskeja on jouduttu hävittämään.

Hygieniateatterin kokonaiskustannuksia yhteiskunnalle voidaan madaltaa lakkauttamalla tehottomat ja tuhlaavat käytännöt, mukaan lukien maskien yleinen käyttö ja maskisuositus, muoviesteet, sosiaalinen etäisyys, tehostettu desinfiointi, massatestaus, terveiden karanteeni ja tartuntojen jäljitys. Lisäksi tieteessä, politiikassa ja mediassa tulisi pohtia varovaisuusperiaatteen soveltamisen vaikutuksia sekä päätösten vaikutusta väestönterveyteen ja massahysterian syntyyn.”

Tutkimus löytyy täältä:
https://zenodo.org/record/5140185

Herätkää

Olisi kaikkien etu, jos ihmiset ajattelisivat joskus itse.

Katso myös

Kuolema on prosessi

Kuolema on väistämätön osa elämää. Se herättää monia kysymyksiä ja tunteita. Kuolemisen ymmärtäminen prosessina auttaa …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Eniten ääniä saaneet
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Jorkka
Jorkka
2 years ago

Yksilöt, jotka eivät kykene tai uskalla puolustaa itseään, suodattavat informaatiota konsensuksen kautta. Tämä on yhteisön heikoimpien luonnollinen puolustusmekanismi, jossa totuuden sijaan haetaan vastausta kysymykseen ”hyväksyvätkö heimoni jäsenet valintani?”
Maskien käyttäjät ovat heikko heimo.

Mask
Mask
1 year ago

Maskien käytölle ei ole ollut koko epidemian aikana vaikuttavuusperusteita, niiden laajakaan käyttö ei ole estänyt viruksen leviämistä.

2
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x