Lounais-Suomen poliisi jatkaa Portsan puutalopalon selvittämistä

Lounais-Suomen poliisilaitos on jatkanut Turun Portsan kaupunginosassa maanantaina syttyneen tulipalon tutkintaa. Asiaa tutkitaan yleisvaaran tuottamuksena.

Poliisi on suorittanut ja jatkaa edelleen teknistä tutkintaa Puutarhakadulla sijaitsevalla palopaikalla Turun Porth Arthurin kaupunginosassa. Poliisi on myös puhuttanut palopaikalla ja sen läheisyydessä olleita työntekijöitä ja silminnäkijöitä. Puhutukset jatkuvat edelleen.

Tutkinnassa on selvinnyt, että palo on todennäköisesti saanut alkunsa rakennuksessa tehdyistä tulitöistä.

– Vaikka kyse on tulityöstä, työssä ei ole käytetty laitetta, joka tuottaa liekkiä, vaan kyse on lämpöä tuottavasta laitteesta. Tutkintanimikkeenä on yleisvaaran tuottamus, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Klaus Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Myös vastuukysymyksiä selvitetään

Klausin mukaan tutkinnassa selvitetään myös kohteessa tehtyjen huolto- ja kunnossapitotöihin liittyviä vastuukysymyksiä.

Puutarhakatu 25:ssa sijaitseva puutalokiinteistö syttyi palamaan maanantain aamupäivällä puoli yhdentoista aikaan. Tulipalossa vaurioitui neljä asuntoa sekä kaksikerroksisen puutalokiinteistön ullakkotilat ja kattorakenteet. Lisäksi useat muut asunnot kärsivät savuvahingoista.

Katso myös

Turun Pernossa tapahtunutta puukotusta tutkitaan kahtena murhan yrityksenä

Turun Pernossa toukokuun alkupuolella tapahtuneen väkivallanteon esitutkinta on edennyt. Tilanteessa kahta aikuista miestä lyötiin teräaseella …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x