Uutisotsikot

Kauppakeskus Triplan yhteyteen avautuu hotelli

Hotel Triplan rakennustyöt ovat edenneet loppusuoralle. Uusi hotelli avaa ovensa ensimmäisille vierailleen maanantaina 13.1.2020. Kauppakeskus Triplan yhteyteen avattava hotelli vastaa pääkaupunkiseudun lisääntyneeseen majoitus- ja tapahtumapaikkakysyntään.

Yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoavassa hotellissa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja 15 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa. Hotellin saavutettavuus julkisilla kulkuvälineillä on hyvä. Autoilla saapuville on pysäköinti kauppakeskuksen tiloissa, mistä on suora yhteys hotelliin.

Tapahtumat, konsertit ja messut tuovat Triplan alueelle vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää. Original Sokos Hotel Triplassa halutaan vaalia myös Pasilalle ominaista kylämäisyyttä ja yhteistyön henkeä. Siitä toivotaan muodostuvan matkailijoiden ja paikallisten uudenlainen kohtaamispaikka.

– Kysyntä hotellin tapahtuma- ja majoituspalveluille on ollut kova, ja varausaste on jo nyt ylittänyt odotukset, kertoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.

Hotellin sijainti Pasilan uuden kaupunkikeskuksen ytimessä luo mahdollisuuden rakentaa hotellin ympärille uudenlaista yhteisöllisyyttä. Matkailijoille halutaan tarjota vierailu urbaanissa kyläyhteisössä, joka tuottaa aitoja elämyksiä.

– Hotel Tripla on linkki kaupunkilaisten ja matkailijoiden välillä. Yhteisöllisyys ja paikallisuus tulee näkyväksi ja koettavaksi hotellin arjessa, pienissä ja isoissa kohtaamisissa, sanoo hotellinjohtaja Hanna Riihimäki.

Katso myös

Laki rakennusperinnön suojelemisesta muuttuu

Vuoden 2021 alussa tulee voimaan muutoksia rakennusperinnön suojelemisesta annettuun lakiin. Rakennuksen suojelua voi esittää yhä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *