Robert Helenius: ”Johan Duhaupas on vastustajani”

Alle kahden kuukauden kuluttua on taas Ahvenanmaalla asuvan raskaansarjan nyrkkeilijän Robert “The Nordic Nightmare” Heleniuksen aika astua nyrkkeilykehään Helsingin Hartwall Areenalla. Tällä kertaa vastassa on Ranskan paras nyrkkeilijä Johann Duhaupas.

Kokenut nyrkkeilijä Duhaupas on 110 kiloa painava ja 195 cm pitkä ranskalaismies. Johann Duhaupas on otellut 36 ammattilaisottelua ja voittanut niistä 33.

– Ottelu on minulle kaikki kaikessa ja on urani suurin tähän mennessä. Maailmanmestaruustitteli WBC Silver Light on pelissä ja vastaa suunnilleen VM-hopeaa ja antaa minulle mahdollisuuden kilpailla WBC-vyöstä, Helenius kertoo.

Heleniuksen tuleva ranskalainen vastustaja otteli viime vuoden syyskuussa Deontay Wilderia vastaan raskaansarjan WBC-maailmanmestaruusvyön ottelussa. Duhaupas hävisi ottelun.

– Duhaupas on ollut pitkään kärjessä, otellut hyviä otteluita ja vaikuttanut nyrkkeilyssä. Hän on myös otellut voitokkaasti kahta suomalaisnyrkkeilijää vastaan, mutta nyt on Suomalaisen aika voittaa, Helenius sanoo.

Helenius ja valmentaja Johan Lindström ovat vakuuttuneita, että tämä on hyvä ottelu ja vastustaja.

– Se että Duhaupas sai kohdata maailmanmestari Wilderin, kertoo jo hänen korkeasta statuksesta nyrkkeilijämaailmassa. Hän on erittäin pätevä, hänellä on pitkä ulottuvuus, ja hän kuluttaa vastustajansa loppuun, Johan Lindström kertoo.

- Olen suosikkina myös minun ja valmentajani Johan Lindströmin omien kerrointen mukaan, Robert Helenius kertoo nauraen.
– Olen suosikkina myös minun ja valmentajani Johan Lindströmin omien kerrointen mukaan, Robert Helenius kertoo nauraen.

Voitto Hartwall Areenalla 2.4 voi tarkoittaa että amerikkalainen WBC-maailmanmestari Deontay Wilder voi olla Heleniuksen tuleva vastustaja.

– Wilder voi halutessaan valita toisen vastustajan, jonka tulee olla rankattu top 15 maailmassa. Hän voi otella korkeintaan kaksi väliottelua, joiden jälkeen hänen on oteltava WBC Silver Light-vyön haltijaa vastaan. Siksi tämä vyö on minulle tärkeä, Helenius sanoo.

Valmistelut seuraavaa ottelua varten ovat jo täydessä vauhdissa. Helenius on juuri palannut Italian harjoitusleiriltä ja nyt keskitytään sparraukseen.

– Olemme helmikuussa Ahvenanmaalla ja sitten varmasti taas Pajulahdessa koko maaliskuun. Sinne pitäisi tulla myös muun muassa Gunnar Kolbeinn Kristinsson Islannista, Helenius kertoo.

Hartwall Areena ja kotiottelu Helsingissä on jotain joka Helenius odottaa innoissaan.

– Viime ottelun hyvä fiilis ja yleisön kannustus oli niin mahtava, että tuntuu oikealta otella pääkaupungissa. Unelma skenaario olisi otella MM-tittelistä Helsingissä kaikkien fanien edessä, kertoo Helenus.

Ahvenanmaalainen peliyhtiö ”Ålands Penningautomatförening” eli Paf sponsoroi Robert Heleniuksen matkaa maailmanmestariksi ja voi kertoa Helsingin nyrkkeilyottelun kertoimet jo tänään. Kerrointen mukaan Robert Helenius on suosikkina kertoimilla 1.25. Johann Duhaupasin voittokerroin on 3.75 ja “tasapelin” kerroin on 26.00.

Katso myös

Joka kolmas hyvinvointialueen työntekijöistä eläköitymässä

Kevan eläköitymisennusteeseen on koottu tiedot hyvinvointialueiden ammateista eläkkeelle siirtyvistä. Raportissa tarkastellaan entiseen tapaan myös kunta-alan, …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x