Leppävirran Muumijääluola aukeaa tapaninpäivänä

Leppävirran huippusuosittu Muumijääluola avaa kolmannen kautensa tapaninpäivänä 26.12.2020. Tämän kauden teema pohjautuu Muumilaakso-televisiosarjan jaksoon ”Latua, herra Virkkunen!”.

Sarjassa Muumilaaksoon saapuva urheilusankari hurmaa Niiskuneidin, ja Muumipeikko haastaa Virkkusen talvisiin kisailuihin voittaakseen Niiskuneidin huomion takaisin. Elämyksellisessä jäämaailmassa seikkailevat useat Muumilaaksosta tutut hahmot.

– Tarinan urheilullisen teeman myötä myös aktiviteettien alue on laajentunut. Esimerkiksi snowtubemäki on saanut merkittävästi lisää mittaa, sanoo Vesileppiksen liikuntayhtiön toimitusjohtaja Esa Salmiheimo.

Muumijääluola nousee jälleen Vesileppiksen hiihtoareenalle, joka sijaitsee 30 metriä maanpinnan alapuolelle louhitussa kiviluolassa. Näyttely koostuu muumijääveistoksista ja erilaisista talvisista aktiviteeteista, kuten liukumäkilinnasta, snowtube-radasta ja napakelkasta. Näyttelyalueen kokoa, audiovisuaalisuutta ja toiminnallisuutta on kasvatettu aiemmista kausista.

– Nyt päästään muun muassa tutkailemaan uimamajaa jään alta, Salmiheimo vihjaa.

Katso myös

Pääsiäisliikenne Lounais-Suomessa

Lounais-Suomen poliisi on valvonut pääsiäisliikennettä. Tienkäyttäjiä on valvottu tutkakalustolla ja alkometreillä. Rattijuopumusten ja törkeiden liikenneturvallisuuden …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x