Voita Harley-Davidson ja matka

Harley-Davidson vahvistaa kärkipaikkaansa kustomoitujen moottoripyörien valmistajana tuomalla markkinoille päivitetyt versiot Dark Custom -malleista ja tekemällä parannuksia koko malliston suorituskykyyn ja muotoiluun.

Harley-Davidson tarjoaa mahdollisuuden voittaa täysihoidon ja kaikki kulut sisältävän matkan Yhdysvaltoihin, jossa voittaja pääsee luomaan oman kustomoidun moottoripyörän yhdessä Harley-Davidsonin pääsuunnittelijan kanssa. Kilpailuun voi osallistua koeajamalla minkä tahansa Harley-Davidson® Dark Custom™ -moottoripyörän. Voittaja saa palkinnoksi Dark Custom™ -moottoripyörän, jonka suunnittelusta vastaa Dais Nagao, Harley-Davidsonin Senior Industrial Designer.

Kilpailun voittaja saa valita haluamansa Dark Custom -moottoripyörän ja suunnitella siitä yhdessä Nagaon kanssa unelmiensa pyörän Milwaukeessa, Yhdysvalloissa. Kun suunnittelutyö on saatu päätökseen, paikallinen Harley-Davidson-jälleenmyyjä toteuttaa pyörän kustomoinnin.

Palkintoon sisältyy VIP-matka Milwaukeen, Harley-Davidsonin synnyinsijoille, jossa kilpailun voittaja majoittuu paikalliseen hotelliin, pääsee opastetulle kierrokselle Harley-Davidson-museoon ja saa pääsylippuja paikallisiin urheilu- ja/tai musiikkitapahtumiin. Voittaja pääsee tutustumaan myös Kaliforniaan, jossa hänen puolestaan maksetaan kaikki matkan aikana syntyneet kulut. Kaliforniassa voittaja saa matkan ajaksi käyttöönsä Dark Custom -moottoripyörän ja pääsee tutustumaan Los Angelesin custom-kulttuuriin paikallisen oppaan avulla. Lisäksi voittajalle on tarjolla surffitunteja sekä pääsylippuja keikoille ja custom-tapahtumiin. Palkinto sisältää myös kuljetukset, ravintolavaraukset sekä vaatteita Harley-Davidsonin® Black Label -mallistosta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki, jotka käyvät koeajamassa yhden Harley-Davidsonin Dark Custom™ -malliston moottoripyöristä 31.10.2015 mennessä. Valikoima sisältää Harley-Davidson Street® 750-, Iron 883™-, Forty-Eight®-, Street Bob®-, Street Bob® Special- ja Fat Bob® -mallit.

Jos kilpailun voittanut osanottaja on jo ehtinyt ostaa Dark Custom™ -pyörän koeajon jälkeen ja ennen 31.10.2015, Harley-Davidson maksaa voittajalle koko hankintahinnan takaisin, ja Dais Nagao kustomoi osallistujan alkuperäisen pyörän.
Jos kilpailun voittanut osanottaja on jo ehtinyt ostaa Dark Custom™ -pyörän koeajon jälkeen ja ennen 31.10.2015, Harley-Davidson maksaa voittajalle koko hankintahinnan takaisin, ja Dais Nagao kustomoi osallistujan alkuperäisen pyörän.

Katso myös

Mopot ja sähköiset liikkumisvälineet poliisin ja Traficomin kevätsyynissä

Poliisi valvoo ensi viikonloppuna 24.-26.5. koko maassa kaksipyöräisten ajoneuvojen rakennetta ja kuntoa, kuljettajien ajokuntoa, suojakypärän …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x