Voita Harley-Davidson ja matka

Harley-Davidson vahvistaa kärkipaikkaansa kustomoitujen moottoripyörien valmistajana tuomalla markkinoille päivitetyt versiot Dark Custom -malleista ja tekemällä parannuksia koko malliston suorituskykyyn ja muotoiluun.

Harley-Davidson tarjoaa mahdollisuuden voittaa täysihoidon ja kaikki kulut sisältävän matkan Yhdysvaltoihin, jossa voittaja pääsee luomaan oman kustomoidun moottoripyörän yhdessä Harley-Davidsonin pääsuunnittelijan kanssa. Kilpailuun voi osallistua koeajamalla minkä tahansa Harley-Davidson® Dark Custom™ -moottoripyörän. Voittaja saa palkinnoksi Dark Custom™ -moottoripyörän, jonka suunnittelusta vastaa Dais Nagao, Harley-Davidsonin Senior Industrial Designer.

Kilpailun voittaja saa valita haluamansa Dark Custom -moottoripyörän ja suunnitella siitä yhdessä Nagaon kanssa unelmiensa pyörän Milwaukeessa, Yhdysvalloissa. Kun suunnittelutyö on saatu päätökseen, paikallinen Harley-Davidson-jälleenmyyjä toteuttaa pyörän kustomoinnin.

Palkintoon sisältyy VIP-matka Milwaukeen, Harley-Davidsonin synnyinsijoille, jossa kilpailun voittaja majoittuu paikalliseen hotelliin, pääsee opastetulle kierrokselle Harley-Davidson-museoon ja saa pääsylippuja paikallisiin urheilu- ja/tai musiikkitapahtumiin. Voittaja pääsee tutustumaan myös Kaliforniaan, jossa hänen puolestaan maksetaan kaikki matkan aikana syntyneet kulut. Kaliforniassa voittaja saa matkan ajaksi käyttöönsä Dark Custom -moottoripyörän ja pääsee tutustumaan Los Angelesin custom-kulttuuriin paikallisen oppaan avulla. Lisäksi voittajalle on tarjolla surffitunteja sekä pääsylippuja keikoille ja custom-tapahtumiin. Palkinto sisältää myös kuljetukset, ravintolavaraukset sekä vaatteita Harley-Davidsonin® Black Label -mallistosta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki, jotka käyvät koeajamassa yhden Harley-Davidsonin Dark Custom™ -malliston moottoripyöristä 31.10.2015 mennessä. Valikoima sisältää Harley-Davidson Street® 750-, Iron 883™-, Forty-Eight®-, Street Bob®-, Street Bob® Special- ja Fat Bob® -mallit.

Jos kilpailun voittanut osanottaja on jo ehtinyt ostaa Dark Custom™ -pyörän koeajon jälkeen ja ennen 31.10.2015, Harley-Davidson maksaa voittajalle koko hankintahinnan takaisin, ja Dais Nagao kustomoi osallistujan alkuperäisen pyörän.
Jos kilpailun voittanut osanottaja on jo ehtinyt ostaa Dark Custom™ -pyörän koeajon jälkeen ja ennen 31.10.2015, Harley-Davidson maksaa voittajalle koko hankintahinnan takaisin, ja Dais Nagao kustomoi osallistujan alkuperäisen pyörän.

Katso myös

Poliisi tapasi pikkujoululiikenteestä lähes sata rattijuopumuksesta epäiltyä

Rattijuopumuksesta epäiltyjä henkilöitä jäi kiinni lähes sata, kun poliisi valvoi pikkujoululiikennettä tehostetusti koko maassa 24.–26.11.2023. …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x