Siirrettävä latausyksikkö sähköautoille

Akkuhallintaratkaisujen valmistaja CTEK on kehittänyt mukana kulkevan sähköautojen latauslaitteen, joka mahdollistaa sähköajoneuvojen lataamisen sekä kotona että matkoilla. Latauslaitetta on mahdollista käyttää etäohjauksella sovelluksen kautta.

NJORD GO -latausyksikkö ei vaadi erillistä asennusta, vaan yksikkö voidaan kytkeä suoraan 3-vaiheiseen CEE-pistorasiaan. Lataaminen käy kolme kertaa nopeammin kuin perinteisen Schuko-pistorasian kautta. Toiminto on automaattinen ja käyttöliittymä osoittaa latauksen tilan.

Mukana kulkeva sähköauton latausyksikkö on tyypin 2 – liitännällä. Varustukseen kuuluu kiinteä vankkarakenteinen 1,5 metrin virtakaapeli sekä 5 metrin EV-latauskaapeli. Yksikössä on sulake maattovian varalle ja tasavirtavuotojen tunnistin. Jäähdytys mahdollistaa korkeammat lataustasot, jopa ympäristön lämpötilan noustessa, ilman huolta yksikön ylikuumenemisesta.

CTEK App -sovelluksen avulla käyttäjä voi hallita latausta Android- tai iOS-puhelimesta, BLUETOOTH®- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Käyttäjät voivat aikatauluttaa latausaikoja sekä madaltaa tai nostaa ajoneuvon lataustehoa. Sovelluksesta voi etänä aloittaa, tauottaa tai lopettaa latauksen sekä tallentaa lataushistorian ja seurata virrankulutusta.

– Olemme erittäin innoissamme NJORD GO:n julkaisusta osana Electrical Vehicle Supply Equipment (EVSE) -valikoimaamme. Uskomme sähköajoneuvojen lukumäärän kasvavan rajusti Euroopassa. Tämän vuoksi on tarvetta helposti mukana kulkevalle latausratkaisulle, jota voidaan hyödyntää useammassa paikassa. NJORD GO poistaa ylimääräisen vaivan sähköajoneuvon lataamisesta, olipa paikkana koti, työpaikka tai lomareissu. Ensimmäiset palautteet ovat olleet hyvin positiivisia, CTEKin sähköautoliiketoiminnasta vastaava johtaja Cecilia Routledge toteaa.

Katso myös

Suomen ja Viron välisen merirahdin vienti kasvoi viime vuonna

Viron merkitys Suomen viennille on kasvanut ja kasvaa tulevaisuudessakin muun muassa Venäjä-kaupan vähentymisen ja pohjois-etelä-suunnan …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x