Tehokasta markkinointia yritysvaatetuksella

Päivittäisessä käytössä on useita tuotteita, joiden avulla voidaan rakentaa yrityskuvaa, valjastamalla tuotteet markkinointikäyttöön. Käyttötuotteet muuttuvat markkinointituotteiksi, kun niihin yksilöidään yrityksen nimi, logo tai iskulause.

Käyttötuotteiden muuttaminen markkinointituotteiksi vaatii ainoastaan sopivien tuotteiden valinnan, joita on tarkoitus käyttää markkinoinnissa. Tuotteiden valinta ja niiden yksilöinti yrityksen nimellä, iskulauseella tai yhteystiedoilla lisää liikevaihtoa pysyvästi.

Työssä, harrastuksissa ja kodeissa käytetään useita tuotteita, joiden avulla voi toteuttaa markkinointia. On vain päätettävä minkälaiset tuotteet ovat sopivia tarkoituksiin ja miten niiden avulla tavoitetaan halutut kohderyhmät eli tulevat asiakkaat. Markkinointiin sopivia tuotteita on saatavilla laaja valikoima. Tuotteisiin painetaan tai brodeerataan yrityksen nimi tai logo, niin tuotteet toimivat myös mainoksina. Näin yritys saadaan näkymään pysyvästi haluttujen kohderyhmien keskuudessa.

Yksinkertaisinta on aloittaa markkinointi omassa käytössä olevista tuoteryhmistä. Suosittua on yhtenäinen yritysvaatetus, jopa yhden henkilön firmassa. Vaatetuksen avulla yrityksen edustaja erottuu aina muista. Lisäksi kannattaa muuttaa päivittäiset käyttötuotteet palvelemaan markkinointia, kuten esimerkiksi kahvikupit, juomapullot, paidat, takit, päähineet ja pyyheliinat. Se tuo automaattisesti lisää asiakkaita ja liikevaihtoa.

Toimiva markkinointi ei ole kuluerä – se on sijoitus

Jokaisella toimivalla yrityksellä on tarve kasvaa tai vähintään säilyttää nykyiset asiakkaansa. Markkinointi- ja käyttötuotteiden avulla molemmat seikat on helppo toteuttaa. Se on kuin sijoitus, joka tuottaa ja toimii koko ajan taustalla.

Markkinointiin käytetyn rahan tehtävänä on tuottaa tulosta. Sijoitetut eurot saadaan moninkertaisena takaisin, kun käytössä on oikeat tuotteet ja menetelmät. Mainonta ei saa olla kuluerä, vaan sijoitus, jolla on vaikutusta liikevaihdon kasvuun. Jos mainonta muodostuu kuluksi, niin silloin tuote tai media on väärä.

Markkinointituotteiden ja mainosvaatetuksen, sekä liikelahjojen hyöty on pääasiassa liikevaihdon kasvu, ilman lisäkuluja. Käytössä olevat tuotteet ostetaan joka tapauksessa, niin on päivänselvää, että niissä kannattaa olla yrityksen nimi tai logo esillä. Samalla saa poistettua epäolennaista tuottamatonta markkinointia, kuten tuottamatonta ilmoittelua.

Käyttötuotteissa, kuten vaatteissa olevat mainokset miellyttävät myös tuotteiden käyttäjiä, jolloin yrityskuva saadaan pysyvästi näkyville myönteisessä mielessä. Markkinointituotteista on todellista hyötyä tuotteiden käyttäjille ja mainostajalle.

Katso myös

Suomen ja Viron välisen merirahdin vienti kasvoi viime vuonna

Viron merkitys Suomen viennille on kasvanut ja kasvaa tulevaisuudessakin muun muassa Venäjä-kaupan vähentymisen ja pohjois-etelä-suunnan …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x