Juhlakauden kynsilakka- ja lakkaustrendit

Talvi ja juhlakausi ovat vuoden hauskinta aikaa lakata kynnet, koska sillon voi yhdistää useita eri tyylejä keskenään. Täyteläiset, syvät värisävyt ja ylelliset koostumukset sopivat hyvin juhlakauteen, ja se on juuri tämän hetkisen trendin mukaista.

Muodissa raikkaus, hauskuus ja energisyys nousevat merkittävään asemaan. Kynsissä tämä näkyy upeina ja toteutukseltaan yllättävän helppoina kuvioina sekä kirkkaina, huomiota herättävinä väreinä. Kuviot, värit, tekstuurit ja vastakohtaisuuksien (värittömien) hyödyntäminen lakkauksissa on nyt se juttu. Pääasia on kuitenkin pitää hauskaa ja käyttää mielikuvitustaan oman persoonallisen lakkaustyylinsä luomiseksi. Juhlakauden kuumimmat väriryhmät ovat oranssi , burgundi ja sininen.

Ruutukuvioita ja värittömiä alueita

Erityisesti arkipukeutumisessa näkyy paljon ruutukuvioita. Kynsissä kuvio näyttää raikkaalta väritöntä taustaa vasten ja lakkauksen keskelle jäävät värittömät alueet antavat lakkaukselle modernin ilmeen.

Lakkaus syntyy levittämällä ensi kynsille kerros väritöntä lakkaa. Sitten tarvitaan minkä tahansa värin kaksi eri sävyä, vaaleampi ja tummempi, jotta väritön ruutukuvio kynsien keskellä korostuu. Värittömien alueiden hyödyntäminen lakkauksissa on tullut jäädäkseen. Ne antavat lakkauksella samanaikaisesti siistin ja hauskan ilmeen.

Näin lakkaus tehdään

  1. Ensin kynsille levitetään kerros väritöntä lakkaa.
  2. Kynnen keskelle kiinnitetään pituussuunnassa ohut pala teippiä. Teipin molemmille puolille lakataan ohut raita vaaleammalla lakkasävyllä.
  3. Kun pystyraidat ovat valmiit, tehdään poikittaisraidat samalla tavalla teippiä apuna käyttäen. Pystyraitojen on hyvä antaa kuivua hieman ennen poikittaisraitojen tekoa.
  4. Ohut sivellin kastetaan tummempaan väriin ja sillä tummennetaan ne kohdat, joissa vaaleammat raidat risteävät.
  5. Värilakkojen kuivuttua, lakkaus viimeistellään värittömällä päällyslakalla.

deminiaDenim vahvistuu koko ajan, sesonki toisensa jälkeen. Lakkauksen tekeminen on helpompaa kuin voisi ajatella, jopa aloittelija onnistuu siinä. Epätäydellisyydet antavat lakkaukselle juuri oikeanlaisen ilmeen. Denim-lakkaus syntyy sekoittamalla tummaan siniseen vaaleampia sinisen sävyjä.

Raitoja näkyy tällä kaudella niin vaatteissa kuin asusteissakin. Erityisen hyvältä näyttää yksi raidallinen tehostekynsi yhdistettynä tummaan kynsilakkaan. Raitojen väriksi valitaan mahdollisimman kirkkaita sävyjä, kuten kanariankeltaista, kirkasta turkoosia, räväkkää pinkkiä jne. Tehostekynneksi kannattaa perinteisen nimettömän sijaan valita peukalo. Raitojen lakkaaminen suurempaan kynsipintaan on helpompaa.

Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa maalata raitoja kynsiin. Lakkaus aloitetaan levittämällä kynsille kaksi kerrosta oranssia kynsilakkaa. Kun lakkaus on kuivunut, kynsiin lakataan raidat mustan kynsilakan ja ohuen siveltimen avulla. Jotkut raidoista voivat ylettyä yli koko kynnen toiset taas kulkevat edestakaisin, muodostaen kolmiomaisen kuvion. Lopputuloksen ei tarvitse olla täydellinen.

burgundiBurgundi on tämän talven ehdoton trendiväri. Sitä voi käyttää niin arkena kuin juhlassa.

Oranssi väri näkyy erityisesti vapaa-ajanvaatteissa. Se korostaa rusketusta ja antaa energisen ilmeen asulle kuin asulle.

Eläinkuviot ovat tyylikkäitä, klassisia ja villejä samalla kertaa – ja yllättävän helppo toteuttaa.

Läpikuultava kynsilakka näyttää naiselliselta ja klassiselta.

Opaalilakka antaa graafisen, leikillisen ja asenteellisen vaikutelman.

Punainen sopii erityisen hyvin juhlakauteen. Se näyttää upealta minkä tahansa asun kanssa. Samalla se on juhlava ja ylellinen sävy – sävy, jonka kanssa ei voi epäonnistua.

Glitteri antaa lisää asennetta. Lopputulos syntyy ripottelemalla punaisen kynsilakan päälle punaista glitterijauhetta. Kun lakkaus on kuivunut, ylimääräinen glitteri harjataan kynsistä puhtaalla, kuivalla siveltimellä.

Katso myös

Lääkkeiden säilyvyys heikentyy kuumassa

Valtaosa lääkkeistä tulisi säilyttää huoneenlämmössä eli vähintään alle 25 asteessa. Liian kuumassa tablettien ulkonäkö ei …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x