Naista epäillään miehen taposta Kemissä

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 10.11.2023 kello 8 jälkeen, että Kemissä yksityisasunnossa on eloton henkilö. Paikalla meni sairaankuljetuksen yksikkö, joka ilmoitti poliisille tilanteen asunnolla olevan epäselvä ja että asunnossa oli paljon verta.

Poliisipartion mennessä paikalle kävi ilmi, että asunnossa on mahdollisesti tapahtunut henkirikos, uhriksi oli joutunut paikkakuntalainen 56 -vuotias mies. Poliisi otti asunnolta kiinni rikoksesta epäillyn 47 -vuotiaan naisen. Mies ja nainen olivat olleet parisuhteessa useita vuosia ja suhde oli ollut myrskyisä. Poliisin tietojen mukaan pariskunta on eronnut ja he asuivat eri osoitteissa tapahtuma-aikaan.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että mies oli kuollut teräaseen aiheuttamaan vammaan. Nainen on kiistänyt kuulusteluissa syyllistyneensä asiassa rikokseen ja vedonnut muistamattomuuteen. Lapin käräjäoikeus vangitsi epäillyn maanantaina 13.11.2023 epäiltynä taposta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa nimikkeellä tappo, ja juttu tulee siirtymään syyteharkintaan alkuvuodesta 2024. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Katso myös

Kirjalansalmen sillan liikkeet ovat lisääntyneet

ELY-keskus vetoaa raskaan liikenteen kuljettajia noudattamaan Kirjalansalmen sillalle asetettuja liikennerajoituksia. Sillalla on havaittu raskaiden ajoneuvojen …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x