SUV avo – Range Rover Evoque Convertible

Land Rover on paljastanut maailman ensimmäisen ylellisen kompaktin SUV-avoauton. Range Rover Evoque Convertible yhdistää Evoquen rohkean muotoilun monipuoliseen tekniikkaan ja hienostuneeseen taitettavaan kattoon. Kokonaisuus on kaikkiin vuodenaikoihin sopiva avoauto.

Alkuperäisen Range Rover Evoquen muodot on mukautettu eleganttiin avomalliratkaisuun. Uusi malli sijoittuu Evoque-valikoiman huipulle ainutlaatuisena ratkaisuna koko maailmassa. Malli on viides Range Rover -perheenjäsen ja ensimmäinen avoauto.

Kansainvälisten SUV-markkinoiden ennustetaan kasvavan 20 prosenttia seuraavan viiden vuoden aikana ja Evoque Convertible -mallilla on tärkeä rooli Range Roverin 45-vuotisen menestystarinan jatkamisessa.

Ulkomuotoilu on saatu aikaan kangaskaton avulla, joka luo tarkasti määritellyt ääriviivat, jotka ovat uskollisia alkuperäiselle Evoque-muotoilulle. Z-taittomekanismi lepää korin takaosan tasalla, kun katto on alhaalla. Kangaskatto on pisin ja levein nykypäivänä myynnissä olevista ratkaisuista.range rover evq convertible

Täysautomaattinen katto laskeutuu 18 sekunnissa, ja se voidaan nostaa 21 sekunnissa jopa 48 km/ nopeudessa. Kun katto on suljettu, se tarjoaa erinomaista akustista eristystä, mikä varmistaa viisiovisen Evoquen tasoisen mukavuuden. Katon asento ei vaikuta tavaratilaan, jota on 251 litraa. Tavaratila tarjoaa verratonta käytännöllisyyttä avoautolle. Turvallisuutta ei luonnollisesti ole unohdettu. Kierähtämissuojajärjestelmä käyttää turvakaaria, jotka on piilotettu korin takaosaan. Kaksi alumiinitankoa laukeavat 90 millisekunnissa, jos auto kaatuu, ja luovat näin suojaisan tilan autossa olijoille.

Land Roverin kevyet nelisylinteriset bensiini- ja dieselalumiinimoottorit ovat saatavilla uuteen malliin. Valittavana on bensiinimoottori tai dieselvoimaa. Polttoaineen kulutus on alimmillaan 5,1 l/100 km ja CO2–päästöt 149 g/km.

Mallin maasto-ominaisuudet ovat tuttuja Evoquen viisiovisesta ja Coupé-versiosta. Neliveto yhdessä 9-vaihteisen automaattivaihteiston, kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmän ja haastavien olosuhteiden pidonhallinta -järjestelmän kanssa varmistavat, että avoauto sopii kaikkiin vuodenaikoihin.

Autoa valmistetaan Land Roverin Halewoodin tehtaalla Isossa-Britanniassa yhdessä viisiovisen ja Coupé-mallin kanssa. Uutuus tulee myyntiin vuoden 2016 keväällä. Ennakkohinta alkaen 71 605 €.

Katso myös

Keski-ikäiset naiset haluavat kasvattaa voimaa

Yhä useampi keski-ikäinen nainen haluaa nykyään treenata voimaharjoittelua ja osa myös isojen painojen nostamista. Miesten …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x