Talven uutuus Dubain risteilyt

Risteilyvalikoima saa mielenkiintoisen lisän ensi talvena, kun ohjelmistoon tulee Arabiemiirikunnan ja Omanin alueilla kulkeva Lähi-idän risteilyreitti. Risteilyt järjestää Royal Caribbean International –risteilyvarustamo. Risteilyalus on vuonna 2011 uusittu, johon mahtuu reilut 2 000 matkustajaa.

Dubaista lähtevät risteilyt alkavat joulukuun alussa. Seitsemän päivän risteilyn aikana vieraillaan Dubaissa, Khasabissa ja Muscatissa Omanissa sekä Arabiemiirikuntien pääkaupungissa Abu Dhabissa. Risteilyyn sisältyy yksi meripäivä, jonka aikana voi nauttia Splendour of the Seas -aluksen lukuisista aktiviteeteista ja mukavuuksista.

Risteilypakettiin kuuluu yksi hotelliyöpyminen Dubaissa ennen risteilyä. Dubaihin voi tutustua myös risteilyn kahtena viimeisenä päivänä, jolloin alus on ankkuroitu Dubain satamaan. Maailman korkein rakennus Burj Khalifa, jeeppisafarit aavikolla sekä maailman suurimpiin kuuluvat ostoskeskukset ovat Dubain suosituimpia nähtävyyksiä. Omanissa, Arabian niemimaan toiseksi suurimmassa maassa, on kaksi pysähdystä, yksi Khasabissa ja toinen Muscatissa. Risteilyllä pysähdytään myös Abu Dhabissa, joka on suurin Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien seitsemästä emiraatista. Abu Dhabi oli alussa pieni kalastajakylä, mutta öljyn ansiosta siitä on tullut yksi maailman rikkaimmista kaupungeista.

abu-dhabi

Katso myös

Myös koirat altistuvat punkeille

Punkit eli puutiaiset heräävät, kun päivälämpötila ylittää +5°C. Erityisesti tiheässä kasvillisuudessa viihtyvät punkit odottavat sopivaa …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x
()
x